Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law LLM Learning and Working (LAW)-program
Indiana University Maurer School of Law

LLM Learning and Working (LAW)-program

Bloomington, USA

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.829 *

På campus

* LLM 24 kredittimer: $48.829. LLM-afhandling 30 kredittimer: $60.499

Introduktion

Tjen din LLM, mens du får praktisk erfaring

Mange internationale studerende ønsker at få noget praktisk erfaring i det amerikanske retssystem, mens de tjener deres LLM-grad. Maurer School of Laws nye LAW (læring og arbejde) LLM-program gør netop det.

LAW-programmet giver dig praktisk oplevelse i det virkelige liv, mens du studerer jura. Afhængigt af dine interesser og kvalifikationer (herunder visumstatus), kan du optjene jurastudiekredit ved at deltage i ubetalte erfaringsmuligheder, såsom:

  • Et semesterlangt klinisk forløb i en af skolens juridiske klinikker, som hjælper rigtige klienter med juridiske problemer, fra familieret til forretningsspørgsmål til immaterielle spørgsmål;
  • Et forskningsassistentskab med et medlem af Law School-fakultetet, hvor du hjælper en professor med forskning i en række banebrydende emner på forkant med juridisk stipendium;
  • Muligheden for at gennemføre jobskygge- og informative interviews med lokale advokater, nonprofitorganisationer eller dommere, som vil hjælpe dig med at udvikle din forståelse af juridisk praksis og opbygge dit professionelle netværk.

LAW-programmet er blandt de første af sin slags overalt i USA, og det understøttes af Maurer School of Laws LLM-program, som bringer mere end et århundredes erfaring til klasseværelset.

Vi håber, du vil ansøge! For at gøre det, bedes du indsende en kort interesseerklæring (højst 500 ord) til fru Lara Gose, hvori du forklarer, hvorfor du er interesseret i programmet, hvilken type placering(er), du er interesseret i, og alt fra din uddannelse eller erhvervserfaring, der kvalificerer dig til en praktikplads. Vi gennemgår ansøgninger og inviterer ansøgere til at deltage i en samtale. Placeringstilbud vil blive givet ved starten af jurastudiets orienteringsprogram for nyuddannede studerende.

For svar på dine spørgsmål eller mere information om programmet, kontakt venligst fru Gose. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål