Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Introduktion

Lokale rødder, global tilstedeværelse

Grundlagt i 1842 er Indiana University Maurer School of Law den niende ældste lovskole i USA og den første statsskole i Midtvesten. Beliggende i en smukt skovklædt indstilling i Bloomington, en klassisk college by, er IU campus konsekvent rangeret blandt de smukkeste i landet. Vores arv er lokal, men vores tilstedeværelse er global: Mere end halvdelen af vores kandidater finder job uden for Indiana.

JD -grad

Rigor + community = succes

Maurer School of Law JD -programmet leverer akademisk stringens inden for et støttende samfund. Vi tiltrækker kreative, energiske og omsorgsfulde studerende, der brænder for at blive dedikerede fagfolk, der er ivrige efter at gøre en forskel i nutidens komplicerede verden. Vores ekspertise er stærkest inden for intellektuel ejendomsret, international lov, strafferet, skat og miljølovgivning, men vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for næsten alle studieretninger. Vi tilbyder også to grader i erhvervslivet, miljø og offentlige anliggender, cybersikkerhed og mange andre områder gennem Indiana Universitys internationalt anerkendte kandidatskoler.

Graduate grader

100 års ekspertise inden for avancerede juridiske studier

Indiana University Maurer School of Law har ydet kandidatgrader til internationale advokater i mere end 100 år inden for LLM, MCL, SJD og Ph.D. programmer. Vores programmer giver akademisk fremragende studerende mulighed for at forfølge avancerede juridiske studier i et stringent, men støttende miljø.

Nyt toårigt LLM med engelsk til juraprogrammet

Dette nye toårige program giver dig mulighed for at tjene en LLM, mens du lærer om det amerikanske retssystem og arbejder på at opfylde de engelske færdighedskrav til vores standard LLM-grad.

Fælles grader

Kraften ved et stort globalt universitet

Indiana University er et fantastisk forskningsuniversitet med toprangerede programmer inden for erhvervslivet (#23) og offentlige og miljømæssige anliggender (#1). Jurastuderende har privilegiet at optjene en dobbelt grad med en af 12 fremragende skoler og afdelinger - eller designe et eget program.

JD/MBA
Tjen en JD/MBA på så få som tre år i partnerskab med Kelley School of Business.

Internationale dobbeltgrader
Tilbring dine første to år i Bloomington, og vælg derefter mellem fire byer rundt om i verden for at afslutte dit studie

JD/MPA og JD/MSES
Fællesgrader fra den #1-rangerede O'Neill School of Public and Environmental Affairs

JD/MS inden for cybersikkerhed
En rettidig grad til skiftende tider

Andre fælles grader

Ud over fælles grader i erhvervslivet og offentlige og miljøspørgsmål tilbyder Law School flere andre formelle fælles uddannelser, eller du kan oprette en individuelt designet fælles grad, der opfylder dine lærings- og karrieremål. Law School koordinerer med den anden skole eller afdeling for at etablere det fælles eller samtidige program.

IU fælles grad partnerskoler

 • College of Arts and Sciences
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Kelley School of Business
 • Luddy School of Informatics, Computing and Engineering
 • Medieskolen
 • O'Neill School of Public and Environmental Affairs
 • Uddannelsesskole
 • Skolen for folkesundhed

Placeringer

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Spørgsmål