Keystone logo
Institute for Law and Finance LL.M. i International Banking, Securities
Institute for Law and Finance

LL.M. i International Banking, Securities

Frankfurt, Tyskland

Request duration

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Undervisningsgebyret for 2020/21 er 18.000 €.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kandidater fra Asien, der har en første grad i lov, forretning eller økonomi, og som har gode akademiske optegnelser, er berettiget til at ansøge om at blive medlem af vores LL.M. International Finance program.

Vores Master of Laws i International Banking, Securities og Finance (LL.M. International Finance) Programmet tilbyder fremragende tværfaglig og praksisorienteret uddannelse inden for international og europæisk bank-, værdipapir- og finanslovgivning. Ved at studere på ILF vil du blive uddannet, ikke kun til at håndtere, men også at udmærke sig i dette stadig vigtigere område, hvor verdener i international ret og global finansiering mødes. Du vil blive undervist af fremtrædende professorer fra Goethe University Frankfurt am Main samt eksperter fra den juridiske og finansielle sektor. Frankfurt spiller en central rolle i europæisk og global finans.

ILF , der er beliggende i Frankfurt, det store finansielle center i Europa, er det ideelle sted at uddanne unge fagfolk til at håndtere både nuværende og fremtidige juridiske og økonomiske udfordringer.

Vi stræber efter at give vores studerende en solid og omfattende juridisk og finansiel uddannelse sat i et dynamisk læringsmiljø, hvorved de får den juridiske uddannelse, de har brug for til at udmærke sig i deres karriere.

Da engelsk er det eneste undervisningssprog, skal ansøgere have en god kommando af skriftlig og talt engelsk. Ikke mere end 30 studerende vil blive optaget for at sikre akademisk ekspertise og direkte, personlig kontakt mellem studerende og fakultetet.

PROGRAMENS VARIGHED

LL.M. International Finance Program på ILF er et etårig kandidatuddannelse. Det er opdelt i to semestre, nemlig vintersemesteret (oktober til februar) og sommersemesteret (april til juli). Programmet begynder i oktober, og undervisningen slutter i juli det følgende år.

EKSTRA-KURRIKULÆRE AKTIVITETER

Studieudflugter til andre byer, business engelsk og tysk sprogkurser samt mange ekstrauddannede aktiviteter med internationale studerende vil også blive organiseret for studerende i løbet af studieåret.

GRUNDLÆGGELSE

LL.M. International Finance grad er tildelt af fakultetet for Law of Goethe University Frankfurt am Main.

ANSØGNINGSFRIST

Ansøgninger vil blive betragtet på et "rullende grundlag". Ansøgere vil blive informeret om resultaterne af deres ansøgninger inden for 6 uger efter modtagelsen af ILF af den udfyldte ansøgning. Adgang til LL.M. International Finance program vil blive ydet til succesfulde ansøgere på basis af "først til mølle".

Ansøgningsfrist for program: 15. maj: Lande, hvor der kræves APS-certifikater (dvs. Kina, Mongoliet og Vietnam) og 1. juli: Alle andre asiatiske lande

Ingen ansøgningsgebyr er påkrævet.

STUDIESTIPENDIER

Et stipendium på 10% af studieafgiften (dvs. 1.800 EUR) vil blive tilbudt succesfulde ansøgninger modtaget inden 28. februar 2020.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i europæisk bank- og finansret
  • Luxembourg City, Luxembourg
 • LLM Bank og Gældsfinansiering - Fuldtid
  • London, Det Forenede Kongerige
  • UK Online, Det Forenede Kongerige
 • LLM Banking og Gældsfinansiering - Deltid
  • London, Det Forenede Kongerige
  • UK Online, Det Forenede Kongerige