Keystone logo
Institute for Law and Finance LL.M. finans
Institute for Law and Finance

LL.M. finans

Frankfurt, Tyskland

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* 18.000 € (Fuld tid), 22.000 € (deltid)

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

LL.M. Finansiere

Talrige hurtige ændringer i de globale finansielle markeder i løbet af de seneste årtier har dramatisk ændret kravene til og indholdet af juridisk undersøgelse. Med udviklingen af ​​nye finansielle instrumenter som derivater og internationale hedgefonde samt helt nye krav til finansiel regulering, centrale bank- og insolvensret, der er et presserende behov for fagfolk til at blive uddannet i de kvalitativt nye og hastigt udviklende områder af juridisk praksis.

Den LL.M. Finance uddannelsen på ILF vil træne dig ikke kun at beskæftige sig med, men også at udmærke sig i dette stadigt vigtigere område, hvor verdener af folkeretten og global finans mødes. Program LL.M Finans kan ske på en deltid ved at udfylde den almindelige etårige LL.M. Programmet Finance over en periode på to år. Formålet med et sådant arrangement er at give de studerende til at arbejde på deltid i løbet af deres studier, og dermed finansiere deres studier på ILF.

Vores LL.M Finance program er:

 • Tværfaglig

Programmet overvinder den traditionelle adskillelse af de faglige discipliner retlige og business / økonomi. Programmet lærer dig aspekter af både lov og erhvervslivet / økonomi og fokuserer på deres kryds og samspil. Således vil du få den kompetence og indsigt til at værdsætte de retlige rammer, begrænsninger på økonomiske beslutninger og økonomiske konsekvenser af lovgivningsmæssige direktiver og juridisk praksis. Du vil blive undervist af fremtrædende akademikere og førende praktikere fra begge områder af ekspertise.

 • International

Uddannelsen er international i enhver henseende: vores pensum, vores fakultet og vores studerende. Kurserne udbydes af LL.M. Finance program omfatter europæiske og internationale selskabsret, loven om markeder og værdipapirer kapitalmarkeder samt emner om europæiske monetære politik og central bank. Den LL.M. Finance grad program tilbyder også en bred vifte af kurser om specialiserede emner som "Accounting", "Forsikringsret" og "Lov erhvervsbeskatning". Vores store fakultet kommer fra mere end ti lande i Europa og USA. Derudover vores studerende kommer fra hele verden - generelt fra mere end 25 lande hvert år.

 • Et tæt samspil mellem teori og praksis

Læseplanen vil gøre dig til at få både en teoretisk forståelse samt en praktisk indsigt i de specifikke krav i banker og selskaber, internationale advokatfirmaer og regnskabs- og revisionsfirmaer, Den Europæiske Centralbank og Tysklands Bundesbank.

Dette er fordi der ud over udestående akademikere, de fleste af vores fakultet består af top praktikere fra inden for jura, bankvæsen, central bankvirksomhed og finansiel regulering.

Som en integreret og vigtig del af LL.M. Finance grad program, vil du også have den værdifuld mulighed for at deltage i et to-måneders praktikophold på en af ​​ILF forskellige sponsorer fra det finansielle, lovgivningsmæssige, central bank, international lov og regnskabsmæssige områder.

Adgangskrav

Den LL.M. Finance program er specielt designet til kandidater, der allerede har en første grad i jura, handel eller økonomi fra et akkrediteret eller anerkendt universitet. Derfor, hvis du besidder en første grad i nogen af ​​disse fag og har fremragende akademiske meritter, ville vi være glade for at modtage din ansøgning.

Ansøgere, der har tjent en lov, forretning eller økonomi grad ved korrespondance kursus arbejde eller fjernundervisning er ikke berettiget til optagelse.

Tidligere erhvervserfaring er ikke et krav. Vi indrømmer en blanding af studerende med og uden forudgående erhvervserfaring, der lige vil drage fordel af programmet.

Da engelsk er det eneste undervisningssprog, skal du have en god beherskelse af skriftligt og mundtligt engelsk. Din færdigheder i engelsk, skal vist sig at overgå et niveau af TOEFL 600, CBT TOEFL 250, HIH TOEFL 100 (med et minimum af 22 for hver sektion), Cambridge CAE (lønklasse C eller derover) eller IELTS 7.0, medmindre dit modersmål er engelsk.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Europæisk master i jura og økonomi (EMLE)
  • Rotterdam, Holland
 • Master i europæisk økonomisk og finansiel strafferet
  • Luxembourg City, Luxembourg
 • Corporate Finance Law LLM
  • London, Det Forenede Kongerige