Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University LL.M familieret
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

LL.M familieret

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den Maurice A. Deane School of Law på Hofstra University etableret LL.M. Program i Family Law som reaktion på moderne familieret praksis øgede efterspørgsel efter specialisering og behov for en tværfaglig fokus for at løse familiens problemer. Det eneste program af sin slags i det østlige USA, og en af ​​kun tre programmer i landet, Hofstra Laws LL.M. Program i Family Law fremmer Hofstra Law forpligtelse til at udvikle dygtige og medfølende familie advokater, der har en grundig grundstødning i de spørgsmål centrale for feltet - skilsmisse, vold i familien, forældremyndighed, misbrug, omsorgssvigt og support - samt viden på beslægtede områder såsom skat, kontrakter, fast ejendom og partnerskab lov, børnepsykologi og behandlingsmuligheder.

Programmet er tilrettelagt i samarbejde med Center for Børn, Familier og loven, et institut for Maurice A. Deane Law School dedikeret til uddannelse, samfundstjeneste og forskning til gavn for børn og familier, der er involveret i det juridiske system. Centerets træningsprogram er en af ​​de mest omfattende barn og familie læseplaner tilbydes i USA og dens tværfaglige tilgang er designet til bedre at forberede en ny generation af juridiske og mental sundhed fagfolk til at fremme hensigtsmæssig og effektiv retfærdighed i både unge og familien domstol systemer. Studerende i LL.M. Program er inviteret til at deltage i månedlige møder og andre særlige begivenheder, der tilbydes i forbindelse med Center.

Hofstra Laws LL.M. Program i Family Law opfylder behovene hos alle elever, uanset om de søger at koncentrere sig om ægteskabssager spørgsmål - ægteskabelig opløsning, forældremyndighed og distributionen ejendom; spørgsmål til beskyttelse af børn - børnemisbrug og omsorgssvigt og barnet velfærdssystem; eller et af de voksende områder inden for subspecialty - international familieret, lovgivningsmæssige reformer, eller repræsentation af homoseksuelle og lesbiske familier. Studielederen sikrer, at den enkelte studerendes program er omhyggeligt formet til at studerendes interesser og baggrund (herunder tidligere undersøgelse af familieretten og praksis erfaring).

Programmet kræver færdiggørelse af 24 point, som kan tages på fuld tid (et år) eller deltid (to år eller tre år) grundlag. For at tjene den grad, skal de studerende opnå en kumulativ kvotient (GPA) på mindst 3,0 ud af en mulig 4.0.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LLM i familieret - fuldtid
  • Online United Kingdom
 • LLM i familieret - deltid
  • Online United Kingdom
 • LLM i familieret - fuldtid
  • London, Det Forenede Kongerige
  • UK Online, Det Forenede Kongerige