Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University LL.M. american juridiske undersøgelser
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

LL.M. american juridiske undersøgelser

0 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den American Legal Studies program skal appellere til udenlandske jurister, som opfordres til at få juridisk uddannelse i amerikansk lovgivning og praksis for at konkurrere mere effektivt med de amerikanske advokatfirmaer, der opererer i udlandet.

Programmet hjælper til at kvalificere en kandidat til berettigelse til at sidde for New York State Bar Undersøgelse og at blive optaget til at praktisere loven i New York. Udenlandske jurister, der søger amerikansk lovgivning uddannelse for at gøre sig mere attraktive for de amerikanske advokatfirmaer og virksomheder vil også drage fordel af denne grad program. Den Maurice A. Deane School of Law på Hofstra University har en pakke af kurser i amerikansk Retssager og Advocacy, der er af særlig interesse for udenlandske jurister, der ønsker omfattende eksponering til amerikanske tilgange til retssager teori og teknikker i en række foredrag, simulering og indstillinger praksis. Hofstra Law er den nordøstlige regionens base for National Institute of Trial Advocacy og Hofstra fakultet har stor ekspertise i amerikansk retssager og fortalervirksomhed.

Grad Krav

Den LL.M. program i amerikanske Retlige Studier kræver afslutningen af ​​24 point, som kan tages på fuld tid i et akademisk år eller deltid i to akademiske år. Fuldtids studerende skal afslutte deres LL.M. grad i to semestre og tage 12 til 15 point hvert semester. Deltidsstuderende skal afslutte deres LL.M. grad i fire semestre på de fleste, der tager to til tre kurser hvert semester.

At give vores LL.M. kandidater et fundament i amerikansk ret, er du forpligtet til at tage en 2-kredit kursus om amerikanske retssystem og en gradueret Legal Writing og forskning kursus. Målet med dette kursus er at gøre dig fortrolig med strukturen af ​​amerikanske juridiske dokumenter og lære dig at kommunikere effektivt i den professionelle sprog, der anvendes af amerikanske advokater.

LL.M. kandidater skal opnå et minimum kumulativ karaktergennemsnit på 2,2 ud af en mulig 4.0 at modtage LL.M. grad.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • LL.M. i amerikansk og transnational ret (online)
    • Dayton, USA
  • LL.M. i amerikansk lov
    • Columbia, USA
  • LLM i amerikansk lov
    • Sacramento, USA