Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd koncentration energi- og miljøret
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd koncentration energi- og miljøret

Hempstead, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

I en verden vender øget miljømæssige og økonomiske udfordringer, energi og miljølovgivning har taget på en fornyet betydning. Studerende indskrevet i Energi og Miljø Law Concentration (koncentrationen) vil modtage instruktion og træning i fagområder grundlæggende til den praksis af energi og miljølovgivning og i specialiserede kurser i forbindelse med deres individuelle karrieremål. Koncentrationen giver en robust ramme for studerende, der ønsker at tilegne sig den materielle juridiske viden, færdigheder, arbejde erfaringer, og professionelle kontakter vigtige for at indlede en karriere i energi- og / eller miljøområdet (r).

Fakultetets Koncentration Advisors og advisement

Professorerne James Hickey og Katrina Kuh vil fungere som fakultet koncentration rådgivere for denne koncentration. Koncentration fakultet rådgivere kan ændre Koncentration krav i særlige tilfælde efter meddelelse til dekanen.

Vejledning fra en studerendes koncentration fakultet rådgiver er et vigtigt element i en vellykket gennemførelse af fusionen. En koncentration fakultet rådgiver skal godkende en studerendes indskrivning i Koncentration. Eleverne skal mødes med deres rådgiver, så snart de befinder sig interesseret i Koncentration, men under ingen omstændigheder senest deadline kurset valg for deres fjerde semester af undersøgelsen (eller femte semester af undersøgelsen for deltidsstuderende). Studerende interesseret i at indskrive i den Koncentration opfordres kraftigt til at tage Miljøret under deres tredje semester af undersøgelsen (eller fjerde semester af undersøgelsen for deltidsstuderende). En rådgiver kan tillade en studerende at tilmelde sig Koncentration efter fristen kurset valg for deres fjerde semester af undersøgelsen (eller femte semester af undersøgelsen for deltidsstuderende), men først efter at bestemme, at den studerende realistisk kan opfylde kravene i den Koncentration før eksamen.

Når indskrevet i Koncentration, skal de studerende mødes med deres fakultet rådgiver mindst én gang pr semester, før denne semesters deadline kursus valg, for at planlægge deres valg af kurser og se deres fremskridt i opfyldelsen af ​​koncentrationen krav. En studerendes koncentration fakultet rådgiver skal også gennemgå og godkende kravet koncentrationen skriftligt.

Kursus Krav

Uformelle spor i Koncentration vejlede den studerendes valg naturligvis arbejde. Tabel 1 viser Nødvendig Core kurser og valgfag efter spor. Studerende skal tage mindst to Valgfag fra tabel 1 ud over deres Nødvendig Core Kurser. En af valgfag skal være en færdigheder kursus. Alle studerende er yderligere forpligtet til at gennemføre en kulminerende oplevelse, enten gennem et godkendt externship eller klinik. Deltagelse i et godkendt klinik kan anvendes til at opfylde både kravet færdigheder og kravet om en kulminerende oplevelse.

De fire uformelle spor er beskrevet nedenfor:

 • Regulatory Counselor track (føderale, statslige reguleringsorganer (fx US EPA, US PERC, NYSDEC), advokatfirmaer, in-house rådgiver);
 • Transactional Advokat spor (advokatfirmaer med erhvervslivet og fast ejendom transaktionsbeslutning praksis, in-house rådgiver);
 • Politik og Advocacy spor (regeringen, ikke for profit, og politiske organisationer); og,
 • Retssager og håndhævelse spor (føderale, statslige retshåndhævende myndigheder (fx US DoJ, justitsministre), under retssagen i offentlighedens interesse ikke for profit (f.eks Natural Resources Defense Council (NRDC), Jord retfærdighed), advokatfirmaer (Superfund omkostningsdækning, giftige rejses uden for kontraktforhold praksis).

Disse uformelle spor er guider og er ikke obligatoriske. De er designet hjælpe eleverne med at tænke på sekventering og udvælgelse af kurser. Studerende vil arbejde med deres fakultet koncentration rådgiver til håndværk en passende blanding af kursus arbejde.

Skrivning Krav

En studerende skal udfylde en skriftlig krav om, at ville tilfredsstille enten Skrivning Krav I eller II, om kurset, eller via en hvilken som helst Journal note eller Independent Study, på en energi- eller miljøområdet emne eller emner, som er godkendt af den studerendes koncentration fakultet rådgiver. Det er tilladt for skrivning anvendes til at opfylde dette krav være den samme skrift, der anvendes af den studerende til at tilfredsstille en anden Law School krav.

Professionel Krav Udvikling

Den Professional Development Krav til formål at fremhæve muligheder for studerende at få eksponering til og / eller erfaring inden for energi- og miljøområdet uden for klasseværelset og sikre, at de studerende drage fordel af mindst én sådan mulighed. For at opfylde Professional Development Krav, studerende skal:

 • Deltage som studerende medlem af en lokal eller national energi- og / eller Bar udvalg af miljøet;
 • Deltag i en miljø- eller energi processpil konkurrence;
 • Deltag i Environmental Law Society; eller
 • Kast dig ud i enhver anden faglig udvikling aktivitet af lignende type, der er godkendt af fakultetet koncentrationen rådgiver.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LL.M. i miljø- og energiret
  • Washington, USA
 • LLM Miljøret - Deltid
  • Online United Kingdom
 • LLM Miljøret - Fuldtid
  • Online United Kingdom