Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Introduktion

Vi Forbered, Challenge og inspirere vores studerende til at gøre en forskel i verden

Til studerende, alumner, fakulteter og personale af Maurice A. Deane School of Law på Hofstra University, loven er ikke bare noget, der skal undersøges - det skal leves. Det oplyser vores karriere, vores liv og vores interaktion med medborgere. Det er det middel, hvorved vi gør en forskel i verden.

Domstole, advokatfirmaer og arbejdsgivere anerkender betydningen af ​​en Juris Doctor (JD) fra Hofstra Law, eller en grad fra vores fælles JD / MBA og JD / MPH-programmer, fordi de ved, vores kandidater er kendt for deres juridiske viden, beredskab og poise .

Vores pensum udvikler hvert år for at imødegå ændringer i lovgivningen og praksis, som da vi for nylig blev en af ​​de første lov skoler i landet at indføre et nødvendigt første års kursus i transnational lov. Vores studerende har længe været involveret i klinikker, stipendier, Externships og pro bono muligheder, der giver dem virkelige advokat oplevelse - praktiserende sammen veteran advokater - inden de har opgraderet. Efter går i gang med deres karriere valg, advokater stadig komme til Hofstra Law at fremme deres udvikling med programmer som Master of Laws (LL.M.) i amerikanske Retlige Studier eller Family Law.

Hofstra Law er hjemsted for cirka 850 studerende, en alumni base på mere end 11.000 medlemmer, 51 administratorer og en fornem fuld tid fakultet på 46 fuldtidsansatte professorer, 6 gæsteprofessorer og næsten 60 adjungerede professorer, herunder mange akademikere er anerkendt som nationalt og internationale eksperter på deres felt.

Den Maurice A. Deane School of Law er en del af Hofstra University og er fuldt akkrediteret af Rådet for Afdelingen for Juridiske Uddannelse og Indlæggelser til Bar af American Bar Association.

Mission & History

Missionen for Maurice A. Deane School of Law er at forberede, udfordre og inspirere vores elever til at gøre en forskel i verden, mens vi fremme vigtige tanker ved det juridiske akademi, erhvervet og samfundet - haft en effekt af vores egne.

Siden 1970 har vi leveret en omfattende, moderne lov uddannelse til vores studerende, at hjælpe dem med at blive dygtige, informeret og etiske advokater. Vi har en historie at gøre meningsfulde bidrag til den lokale og nationale dialoger om at trykke på sociale spørgsmål. Vi insisterer på at skabe et sted, hvor studerende, fakultet, dommere, advokater, forskere og fagfolk fra en række forskellige discipliner kan mødes for at udvide alles perspektiver og forskud retfærdighed for alle.

Siden vores start, har vi troet på værdien af ​​en uddannelse gennemsyret af juridisk teori og praktisk erfaring. Vi var en af ​​de første skoler i landet til at vedtage den kliniske undervisning i vores pensum, og vi har tjent i mange år som det regionale center for det nationale institut for Trial Advocacy (ITST).

Placeringer

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Spørgsmål