Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Introduktion

HEC Paris - Executive Education: Uddannelse erhvervsledere i mere end et århundrede The Grande Ecole konceptet blev først introduceret i Frankrig med det formål at give den franske industri, administrative og militære elite med postgraduate uddannelse. I dag HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) rangerer blandt cremen af ​​Grandes Ecoles og uddanner studerende og erhvervsledere fra alle samfundslag, der kommer fra mere end 30 forskellige lande. HEC Paris blev grundlagt i 1881 i Paris Handelskammer og Industri (GB), med det formål at træne de studerende i ledelse praksis at klare væksten i industrien og blomstrende finansielle markeder. I 2009 er HEC Paris Executive Education rangeret # 2 Worldwide til specialdesignede programmer til inden for en pulje på 45 Top Graduate Business Schools. HEC Executive Education er # 5 Worldwide for alle executive uddannelser samt: den har bevæget sig op seks pletter i den verdensomspændende ranking i det sidste år. HEC Paris - Executive Education Din succes er vores ambition. Vores udfordring er at møde din. Vores forretning er at hjælpe dig og din virksomhed vokse. En læring program bør være designet til at matche dine ambitioner, og vores løsning sætter dig lige i hjertet af læringsprocessen. Faktisk tager vi din oplevelse, føje det til, at vores professorer, eksperter og medlemmer af erhvervslivet, og skabe en sammenhæng med gensidig læring. Vi ønsker at levere værdi i stedet for blot at erhverve viden. For at gøre dette har vi indarbejde tre grundlæggende værdier i vores kurser:

  • Direkte adgang til 'ledelse producenternes Konkret er vores programmer drives af professorer, der også forsker og offentliggøre deres resultater. Vi giver dig adgang til dette arbejde for at hjælpe dig med at få ny indsigt i din egen erfaring.
  • At holde et åbent sind Træd tilbage, gennemgå dine overbevisninger og sætte dem i perspektiv. Tag mangfoldigheden af ​​de andre deltagere, og vokse som person.
  • Tætte forbindelser til virksomhedernes liv I uddannelser, du gennemføre projekter i dit eget design, der opfylder dine personlige såvel som din virksomheds mål. Når resultaterne af projektet fører til nye markeder for din virksomhed eller bedre operationelle metoder, afkastet af investeringen er klart for alle at se! Givet på fransk, engelsk og kinesisk, er vores uddannelser, Open Indskrivning Programmer og brugerdefinerede programmer leveret i Frankrig og i hele verden. De learning-programmer selv er alle internationalt anerkendte, enten gennem akkreditering eller simpel omdømme. Der er den berømte AMBA, EQUIS og AACSB tredobbelt akkreditering. Men der er også de Financial Times rankings, som sætter HEC-programmer blandt verdens bedste: Trium Global Executive MBA er udviklet i fællesskab med NYU Stern og London School of Economics er placeret som nummer to i verden, og HEC Paris er blevet bedømt nummer et European Business School, alle kriterier tilsammen.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Spørgsmål