Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Introduktion

Innovation er vores tradition

GGU Law ligger i hjertet af San Francisco og tilbyder en banebrydende og personlig læringsoplevelse for morgendagens advokater. I over et århundrede har GGU Law tilbudt et forskelligt, inkluderende og støttende miljø, der er forpligtet til at give de studerende den individualiserede opmærksomhed og den virkelige viden, som de har brug for for at få succes!

Hvem vi er

Golden Gate University School of Law er en prisvindende, ABA-akkrediteret advokatskole med en førsteklasses beliggenhed i hjertet af San Francisco. GGU Law tilbyder en innovativ og personlig læringsoplevelse, der producerer en forskelligartet gruppe kandidater med dygtighed, dømmekraft og viden til at blive usædvanlige advokater til nutidens virkelige globale marked. Vores placering i centrum af San Francisco placerer studerende få skridt væk fra det globale knudepunkt inden for juridisk, forretnings- og teknologibranchen. Med direkte adgang til domstole, advokatfirmaer, advokatfirmaer, regeringsorganer og hurtigt voksende teknologivirksomheder sætter GGU Law vores studerende i centrum for handlingen med karrieremuligheder på hver tur.

Det er nu en god tid at blive advokat. Der er et øget behov for innovative ledere til at hjælpe os gennem de udfordrende tider i vores land og de hurtige ændringer i teknologi og økonomi. Der er intet bedre sted at forberede studerende på at være advokat og leder i deres samfund, land og verden end GGU Law.

mangfoldighed

GGU Law har en arv af inklusion, udvidelse af adgang og brydning af barrierer. Anerkendt som en af de mest forskellige lovskoler i nationen, ved GGU Law, at mangfoldighed er vores styrke. Vi mener, at uddannelse af fremtidige advokater og ledere med forskellig baggrund og erfaringer skaber et stærkere, mere inkluderende retssystem. GGU Law er stolt over at være førende inden for udvidelse af adgangen til juridisk uddannelse, medvirken til at fremme lighed inden for erhvervet og diversificering af det juridiske samfund.

Byen er din campus

San Francisco har længe været hjertet i kulturen for innovation og social retfærdighed. Byens utrolige mangfoldighed og rige blanding af kulturer fra hele verden forbereder eleverne til nutidens virkelige globale marked. Vores campus er også omgivet af nem adgang til offentlig transport, hvilket giver studerende nem adgang til at pendle eller endda bare udforske denne spændende by og dens smukke omgivende region.

GGU Law-studerende, der ligger tæt på tusinder af potentielle arbejdsgivere, får unikke muligheder for at engagere sig i pro bono-arbejde, praktikophold, praktikophold og andet praktisk juridisk arbejde under tilsyn af praktiserende advokater og vejledning af erfarne professorer. De største teknologivirksomheder i branchen - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce og mange flere - omgiver vores campus og giver vores studerende uovertruffen adgang til den stadigt voksende teknologiske industri og en uovertruffen fordel, når de begynder deres juridiske karriere. San Francisco har altid været i spidsen for forandring, og GGU Law har været der hvert trin på vejen!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Interimsdekanens velkomst

Som førstegenerations college og jurastuderende blev jeg tiltrukket af GGU Law på grund af dets dedikation til at udvide adgangen til og diversificere advokatyrket, noget vi har gjort i mere end et århundrede. Vi gør dette ved at tilbyde et varmt, forskelligt og engagerende samfund, hvor studerende er drevet til at foretage ændringer i vores samfund, land og verden.

Som dekan er jeg forpligtet til at hjælpe hver studerende med at få succes i advokatuddannelsen og som advokater. Faktisk mødes jeg individuelt med hver ny studerende for at lære om deres grunde til at gå på jurist og hvordan jeg kan støtte dem. Du finder også dette personlige touch med alle GGU-fakulteter og medarbejdere, du møder. Jeg er overbevist om, at du ikke finder det samme personlige og understøttende miljø mange andre steder.

Jeg håber, at du vil slutte dig til mig og hele GGU Law-familien i San Francisco, hvor vi altid er forpligtet til vores studerendes succes i advokatstudiet, på advokateksamen og i advokatbranchen.

Med venlig hilsen

Eric Christiansen
Midlertidig dekan & professor i jura

Historie og filosofi

Golden Gate University School of Law mener, at advokatvirksomhed er et hæderligt erhverv, der er offentligt tillid værd. Til dette formål giver vi de studerende et solidt fundament i juridisk teori og de færdigheder, der er nødvendige for at være en succesrig praktiserende læge.

Professionel færdighedsudvikling

JD-studerende udvikler faglige færdigheder gennem en række programmer, herunder klinikker, specialiseringscertifikater, Honours Lawyering-programmet, fælles grader og mere.

Fakultet

GGU-studerende undervises af et dygtigt og forskelligt fakultet, der praktiserede jura inden undervisning og er eksperter inden for en bred vifte af juridiske områder.

Offentlig interesse lov

GGU Law har et særligt engagement i loven om offentlig interesse og tilbyder en stærk læseplan for offentlig interesse, økonomisk bistand til studerende, der forfølger en karriere inden for området.

Akkreditering

Golden Gate University School of Law er fuldt ud akkrediteret af Rådet for Afdelingen for Juridisk Uddannelse og Adgang til Advokatsamfundet for American Bar Association (ABA), Udvalget for Advokateksaminatorer i staten Californien og Western Association of Schools og Colleges Senior College og University Commission (WSCUC). GGU Law er også medlem af en god status af Association of American Law Schools (AALS). GGU-kandidater kvalificerer sig til at tage advokateksamen i alle 50 stater og i District of Columbia.

Placeringer

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Spørgsmål