Keystone logo
George Washington University, Law School LL.M. i lov om offentlige indkøb
George Washington University, Law School

LL.M. i lov om offentlige indkøb

Washington, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 2.450 / per credit *

Blandet, Fjernundervisning, På campus

* Betalt pr. Kredit pr. Semester; Programmet er på 24 point i alt.

Introduktion

Hvorfor få en offentlig indkøbslov LLM hos GW Law?

Omdømme

Verdens fremtrædende lovgivningsprogram for offentlige kontrakter, der uddanner succesfulde fagfolk i offentlige indkøb i mere end 60 år, tilbyder uovertrufne muligheder for at lære, udføre forskning og udgive, udvide dit faglige netværk og engagere sig med praktiserende læger, dommere og beslutningstagere.

Beliggenhed

Beliggende i hjertet af Washington, DC, giver vores nærhed til knudepunktet for lovgivning og politik om offentlige indkøb vores studerende uovertrufne muligheder for at få praktisk viden og erfaring, mens de får deres uddannelse.

Netværk

Vi har en stor alumni -base bestående af ledere i den offentlige indkøbslinje. Programmet har også stærke bånd til politikere, tilsynsmyndigheder, brancheledere og forskere rundt om i verden. En GW Law -grad giver vores kandidater viden, forbindelser og muligheder for at blive ledere i erhvervelsessamfundet verden over.

Læreplan og fakultet

Vores ekspansive og mangfoldige pensum, undervist af vores verdenskendte fakultet, giver de studerende en rigere forståelse for, hvordan indkøbssystemer fungerer, både i USA og i udlandet, og udsætter eleverne for forskellige perspektiver om nye spørgsmål i loven.

Om skolen

Spørgsmål