Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Introduktion

Om os

Siden den første klasse blev indskrevet i 1865, har The George Washington University Law School produceret nogle af de bedste hjerner inden for hele spektret af juridisk videnskab.

Den tradition fortsætter i dag, hvor kandidater fra GW Law bruger den viden og de færdigheder, de får her, til at påvirke de kritiske juridiske samtaler i vores tid. Skolen er akkrediteret af American Bar Association og er et chartermedlem af Association of American Law Schools. Jurastudiet ligger på GW's campus i det kvarter i centrum af byen, der er kendt som Foggy Bottom.

Historie

I republikkens tidlige år, da nationens nye hovedstad ikke var andet end en lille samling offentlige bygninger adskilt af græsgange, rådede præsident George Washington Kongressen til at oprette et nationalt universitet ved regeringssædet.

Hans mål var at uddanne fremtidige generationer af embedsmænd og derved skabe en national identitet baseret på "principper, der var venligt stemt over for republikansk regering og menneskehedens sande og ægte frihedsrettigheder." Han testamenterede 50 aktier i Potowmack Canal Company til et universitet ", hvortil unge med formue og talenter fra alle dele af landet kan sendes for at fuldføre deres uddannelse i alle grene af høflig litteratur, kunst og videnskab, for at erhverve sig viden om principperne for politik & god regeringsførelse."

Selv om der skulle gå årtier før George Washingtons navngivende universitet blev oprettet ved en kongreslov, var George Washington University Law School - der blev oprettet i 1865 - det første jurastudie i District of Columbia. I dag er skolen fortsat et udtryk for de ambitioner, som nationens første præsident havde.

DC & GW Law

Den første juridiske skole i hovedstaden

Studerende har uovertrufne muligheder for at lære fra ekspertfakultetet og fremtrædende gæster og for at tage praktikophold, praktikophold og arbejde, alt imens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisesteder.

Med en historie på mere end 145 år i hjertet af Washington, D.C., er livet på The George Washington University Law School uløseligt forbundet med livet i det omkringliggende samfund. Vores campus ligger kun fire blokke fra Det Hvide Hus og inden for rækkevidde af Verdensbanken, Justitsministeriet, Udenrigsministeriet, føderale og lokale domstole og utallige nonprofit- og ikke-statslige organisationer. GW Law-studerende har uovertrufne muligheder for at lære fra ekspertfakultetet og fremtrædende gæster og for at tage praktikophold, praktikophold og arbejde, alt imens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisesteder.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

Fra dekanen

Velkommen til GW Law!

George Washington University Law School, der blev grundlagt i 1865, er en af de største, mest anerkendte og forskelligartede juridiske akademier. Jeg inviterer dig til at udforske vores campus og samfund for at opdage et jurastudie, der er dybt forankret i traditioner, meget lydhør over for ændringer i juridisk uddannelse og den juridiske profession, og fuldt ud forpligtet til at producere indflydelsesrige advokater og transformative ideer. Studerende kommer til GW Law, fordi de ønsker at ændre verden, og de dimitterer som fagfolk, der er forberedt på at skrive, forsvare, innovere, skabe og forfølge de højeste idealer inden for jura og retfærdighed.

Når du besøger vores websted, vil du se de mange måder, hvorpå vores institution i verdensklasse forbereder de studerende på realiteterne på det globale juridiske marked. GW Law ligger i hjertet af landets hovedstad og kombinerer fremragende juridisk undervisning med innovativ programmering og rigelige muligheder for praktikophold, eksternt ophold, mentorskab og netværksdannelse.

Et fakultet i verdensklasse. Kernen i GW Law-oplevelsen er en solid pædagogik, der kombinerer videnskab, doktrin og praksis. Vores studerende bliver udviklet til effektive advokater af et fremragende fakultet, som ikke blot udgiver bøger og artikler, der er meget citerede, men som også aktivt omformer det juridiske landskab. Vores nationalt og internationalt anerkendte professorer er regelmæssigt involveret i retssager ved den amerikanske højesteret, internationale domstole og andre domstole. De leverer også ekspertkommentarer til nyhedsmedierne, vidner på Capitol Hill, fungerer som konsulenter for forskellige regeringer og udfører mange andre aktiviteter, der beriger skolens akademiske liv.

Hvor loven bliver lavet. GW Law er geografisk perfekt placeret til at give en unik juridisk uddannelsesoplevelse i Washington. Vores beliggenhed - i centrum for national og international lovgivning, højtstående regeringsembedsmænd og højesteretsdommere - gør det muligt for nøglepersoner fra Washington at besøge vores klasseværelser, deltage i konferencer på vores campus og tale ved mere end 100 særlige arrangementer om året på vores juridiske fakultet.

Erfaring fra den virkelige verden. Vores engagerede studerende er mangfoldige, støttende, kreative, innovative og hårdtarbejdende. På GW Law giver vi vores studerende en lang række muligheder for at studere, udforske, debattere og sætte spørgsmålstegn ved jura og juridiske principper i klasseværelset og ude i den virkelige verden. Mange studerende deltager i GW's Jacob Burns Community Legal Clinics, hvor de repræsenterer klienter i virkelige sager under fakultetets tilsyn. De deltager også i konkurrencer om advokatbistand, juridiske tidsskrifter redigeret af studerende, pro bono-projekter og hundredvis af praktikophold hos offentlige myndigheder og førende nationale og internationale institutioner i Washington-området.

Forandring af verden. Vi håber, at du vil overveje at blive en del af vores fællesskab. Jeg opfordrer dig til at grave dybere og finde ud af, hvad der gør GW Law til den ideelle destination for at erhverve de færdigheder, der vil gøre dig i stand til at ændre verden. Besøg os personligt for at se vores faciliteter og få en bedre fornemmelse af, hvem vi er, hvad vi laver, og hvordan du kan ansøge om at blive ansat hos os. Jeg ser frem til at byde dig velkommen til vores jurastudium.

Med venlig hilsen,

Christopher Alan Bracey

Midlertidig dekan, vicepræst for fakultetssager og professor i jura

Placeringer

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Spørgsmål