Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School Flex-LLM i amerikansk lov
George Mason University - Antonin Scalia Law School

Flex-LLM i amerikansk lov

Arlington, USA

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 69.511

Fjernundervisning

Introduktion

Flex-LLM i amerikansk lov er et intensivt studieforløb designet til at opfylde de høje standarder, der kræves for at sidde i DC Bar. Det dækker strukturen af den amerikanske regering og det juridiske system og inkluderer materielle retsområder, der opfylder emnekreditkravene for DC Bar-eksamen.

Et fuldtidsstudie fra januar eller maj vil forberede dig til at gå op til advokateksamen i det følgende år, i februar eller juli.

Accelereret DC Bar forberedelse

Vores mål er at forberede dig til DC Bar eksamen. Kurserne er begrænset til de fag, der testes på eksamen. Studieordningen fletter øvelsesspørgsmål og eksamensforberedelse sammen. Vi inkluderer et komplet Bar forberedelseskursus uden ekstra omkostninger.

Advokateksamen for udenlandsk uddannede advokater

Flex-LLM i amerikansk lov er designet til at opfylde eksamenskravene for advokater i Washington DC. Studerende med en stærk interesse i at deltage i amerikanske advokateksamener i enhver amerikansk jurisdiktion bør besøge denne jurisdiktions websted for advokateksamen og arbejde tæt sammen med rådgivere for at være sikre på, at de gennemfører alle nødvendige kurser.

Student citater

"Jeg vælger at forfølge US Law LLM på Scalia Law School, fordi det er et godt springbræt i at forfølge en juridisk karriere i USA. Det giver en udenlandsk uddannet advokat mulighed for at kvalificere sig til advokateksamenen for at blive en praktiserende advokat i USA. var en fænomenal oplevelse, der gav mig mulighed for at lære af geniale og erfarne advokater og akademikere. Jurastudiet ligger uden for Washington, DC, hvor de store private praksisser og statslige enheder er placeret. Derfor er et flertal af de professorer, der underviser ved Scalia Law, enten tilknyttet en af de store private praksisser eller statslige enheder, hvilket giver eleverne et insider-perspektiv af det juridiske landskab."

Ibnul Ali Khan
Fra Storbritannien


"Den US Law LLM, der tilbydes af George Mason Universitys Antonin Scalia Law School, gav mig en mulighed for at forene mine personlige og professionelle mål, mens jeg forberedte mig til en amerikansk advokateksamen. Skolen tilbyder en fleksibel tidsplan for dem, der har fuldtidsjob eller personlige ansvarsområder. Det tilbyder fantastiske ressourcer, der gør det muligt for eleverne at studere ethvert emne inden for ethvert juraområde. Man lærer at forske i og finde svarene på udfordrende spørgsmål og problemer dagligt af undervisere, der har en passion for at hjælpe elever med at blive ledere, mens de når deres professionelle mål. Jeg anbefaler stærkt Scalia Law Schools US Law LLM til udenlandsk uddannede advokater, der ønsker at lære om amerikansk lovgivning og søger optagelse for at blive berettiget til at tage en advokateksamen."

Iryna Ridchenko
Fra Ukraine

Eksempel på tidsplan

KlasserKurserCredits

Quick-Start: Winter Term 2022

(2 uger)

Uge 1: Introduktion til amerikansk lov og professionelt ansvar (1 kredit)Uge 2: Økonomi for advokater (1 kredit)2 kreditter
indgår i forårssemesteret

Forår 2022

Start barforberedelsesprogram i marts

Session 1:

 • Torts (2 kreditter)
 • Civil retspleje (3 point)

Session 2:

 • Strafferet (2 point)
 • Forfatningsret (3 point)
12 point i alt
Sommeren 2022

Session 1:

 • Kontrakter (2 point)
 • Bevis (2 point)

Session 2:

 • Ejendom (2 kreditter)
 • Familieret (2 point)
8 point
Efterår 2022

Session 1:

 • Forretningspartnere (2 point)
 • Lovkonflikt (2 point)

Session 2:

 • Sikker finansiering (2 kreditter)
 • Trusts & Estates (2 kreditter)
8 point

Studenterklæringer

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål