Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Introduktion

Antonin Scalia Law School er beliggende kun få kilometer fra downtown Washington, DC, der er forbundet med skabelsen af ​​verdens vigtigste lovgivning og retspraksis.

I det forgangne ​​årti har law school været i spidsen af ​​nyskabende læseplaner. I erkendelse af de hurtige ændringer, der forekommer i retspraksis og juristerhvervet, har Scalia Law School været en pioner i at give sine studerende en unik læseplan, der giver eleverne tilsvarende unikke fordele i dagens konkurrencedygtige arbejdsmarked.

En ekstraordinær oplevelse fører til ekstraordinære karriere

Uanset om man arbejder for et advokatfirma, dommer, statskontor, forretning, tænketank, non-profit eller juridisk kontor, finder Scalia Law-studerende ingen mangel på måder at anvende deres juridiske uddannelse på området. Scalia Laws nærhed til downtown Washington, DC betyder adgang til arbejdspladser året rundt. Vores strenge akademiske og karriere programmer fuldt ud placere eleverne til at udmærke sig i det arbejde de forfølger. I 15 år har Scalia Laws beskæftigelsesfrekvens oversteget den nationale retskandidats beskæftigelsesfrekvens.

Overfladen af ​​karrieremuligheder for Scalia Law uddannes ikke kun af vores elevernes historisk stærke arbejdsmoral og strategiske placering i Washington, DC-området, men også fra vores exceptionelle akademiske og karriereprogrammering. Scalia Law er en af ​​de eneste skoler i nationen med fokus på skæringspunktet mellem lov og økonomi. Vores nationalt anerkendte Law & Economics Center introducerer potentielle arbejdsgivere af alle typer til Scalia Law-samfundet gennem snesevis af akademiske konferencer og videnskabelig forskning. Koncentrationen af ​​lov og økonomi uddannelse og lærde har vist sig uvurderlig for hundredvis af kandidater, der arbejder i erhvervslivet og lovgivningsmæssige positioner.

Scalia Law giver eleverne den fleksibilitet, de har brug for, for bedst at forberede deres specifikke karrieremål. For dem, der allerede er i karriere, står Scalia Laws deltidsuddannelse på lige fod med sit fuldtidsprogram og giver eleverne mulighed for at tage aftenklasser og forfølge klinikker og fritidsaktiviteter uden at forstyrre arbejdet. Har du brug for at skifte fra fuldtid til deltidsprogram for at forfølge en jobledning? Intet problem. Studerende kan skifte frem og tilbage mellem dag og aften kurser, da karrieremuligheder opstår, og næsten 90% af elevkroppen deltager i kliniske, externship og advocacy træningsprogrammer. Vil du specialisere dig på et eller flere områder af loven? Scalia Law har 18 specialspor og koncentrationer i nogle af de hotteste praksisområder i dag.

Endelig tilbyder Scalia Law ekstraordinært rig forskning, skrivning og faglig udvikling programmering. Vores toårige juridiske forskning, skrive og analyse program udsætter studerende i små grupper indstillinger til en bred vifte af juridiske dokumenter og forskningsværktøjer. Karriereudviklingsprogrammer begynder det øjeblik, de studerende indtaster. Førsteårsstuderende deltager i en-til-en rådgivningsmøder og modtager yderligere individualiseret opmærksomhed fra deres fakultetsrådgivere og alumni mentorer. I løbet af det første år udvikler eleverne også gennem vores professionalisme og lederskabsudviklingsprogram. Dette program bringer ledere fra bænk, bar og business til at yde uddannelse på mundtlige kommunikationsevner, advokatfirmaøkonomi, tidsstyring, etik og meget mere.

Scalia Laws kultur, og programmer producerer mere end bare job-klar kandidater. Vi producerer ledere. Vi vil arbejde sammen med dig for at finde den rigtige tidsplan, kurser, karriereværktøjer og netværksledninger, så du kan blive førende inden for dit valgte felt.

Vores Exceptionelle Fakultet

Antonin Scalia Law School på George Mason University beskæftiger 120 fuldtidsansatte og supplerende fakultet medlemmer trukket fra nogle af de øverste advokatfirmaer og juridiske institutioner i nationen. Vores professorer har arbejdet i Det Hvide Hus, argumenteret for Højesteret og fungerede som ambassadører til vores vigtigste allierede og handelspartnere. Scalia Law-fakultetets produktion er 21-tallet i nationen for videnskabelig indflydelse, og er også blandt de mest downloadede på Social Science Research Network, der rangordner det 15. samlet (juli 2015 SSRN Top US Law Schools).

Placeringer

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Programmer

    Spørgsmål