Keystone logo
© CODE
Göttingen University

Göttingen University

Göttingen University

Introduktion

Göttingen Universitet er konstant rangeret blandt de bedste tyske videregående uddannelsesinstitutioner i forskellige nationale og internationale universitetsrangeringer. Siden grundlæggelsen i 1737 har den givet fremragende studie- og forskningsmuligheder til studerende og forskere fra hele verden, herunder mere end 40 nobelprisvindere. Udover instruktion og vejledning fra fremtrædende professorer og andre eksperter, drager Göttingen-studerende fordel af adgang til førsteklasses studiefaciliteter, for eksempel Göttingen Stats- og Universitetsbibliotek, som er et af de største biblioteker i Tyskland, der indeholder omkring 8 millioner genstande og tilbyder adgang til adskillige juridiske og andre videnskabelige databaser.

Det Juridiske Fakultet ved Göttingen Universitet har et fremragende ry for undervisning, forskning og faglig udvikling. Juridisk uddannelse her har en stærk forbindelse til praksis, og tilbyder undervisning ikke kun af professorer, men også af advokater, virksomhedsadvokater og andre praktikere. Derudover er mange professorer også aktive uden for den akademiske verden, for eksempel som juridiske rådgivere, medlemmer af lovgivende kommissioner eller dommere ved de højeste domstole. Et andet tiltalende aspekt ved det juridiske fakultet i Göttingen er dets internationalitet. Ud over at være vært for studerende fra hele verden og give adskillige udvekslingsmuligheder tilbyder fakultetet også undervisning af gæsteprofessorer fra andre lande og er involveret i kontinuerligt internationalt samarbejde gennem forskellige dedikerede organer som det kinesisk-tyske institut for juridiske studier eller det europæiske Akademiet for Jura og IKT.

Campus funktioner

Göttingen-stedet er blevet synonymt med international forskning af høj kvalitet. For at sikre, at dette forbliver tilfældet i fremtiden, er universitetet i Göttingen, herunder University Medical Center, og syv ikke-universitets lokale forskningscentre gået sammen om at danne Göttingen Campus.

    Placeringer

    • Göttingen

      Wilhelmsplatz 1 (Aula) Göttingen, 37073, Göttingen

    Spørgsmål