Keystone logo
Fordham University Law School

Fordham University Law School

Fordham University Law School

Introduktion

Fordham Law Schools LLM-programmer kombinerer strenge studier og et varmt og indbydende miljø, alt sammen i hjertet af New York City - landets juridiske, finansielle og kulturelle hovedstad.

Fordham Law-pensum tilbyder en perfekt blanding af kurser, der er dedikeret til den teoretiske undersøgelse såvel som praktisk eksponering. LLM-studerende har mulighed for at tilmelde sig udarbejdelseskurser, klinikker og eksternships, der giver dem praktisk juridisk erfaring. LLM-studerende kan også søge særlige personalestillinger på elevdrevne tidsskrifter. Hvert år sidder LLM-studerende også i bestyrelserne for studenterorganisationer, såsom Student Bar Association.

Fordham Law tilbyder fleksibiliteten til at imødekomme nutidens globale fagfolk. Du kan begynde dit studie i enten august eller januar. Vores program med dobbelt koncentration giver dig mulighed for at studere i tre semestre og har den unikke fordel at modtage LLM i to af vores specialiseringsområder. Vi har et robust aftenpensum, der gør det muligt for arbejdende studerende at avancere deres studier. Vores professionelle spor giver travle fagfolk maksimal fleksibilitet i planlægningen af deres studier over en periode på op til to år. Studerende har også mulighed for at tage vores Legal English Institute (LEI) på kreditbasis som en del af et dobbeltkoncentrations LLM-program i amerikansk lov og den anden koncentration efter eget valg.

Fordham Law har en state-of-the-art bygning kun få skridt fra Lincoln Center for Performing Arts, blokke fra Central Park og en kort gåtur eller metrotur fra alt, hvad New York City har at tilbyde. Ud over utallige sociale og kulturelle muligheder tilbyder Fordham Laws beliggenhed eleverne uovertruffen adgang til netværk og andre professionelle muligheder.

Fordham Law professorer er lige så kendte for deres undervisning, som de er for deres stipendier. Vores fakultetsmedlemmer helliger sig den pædagogiske oplevelse og gør det med et personligt præg. Vores fuldtidsfakultet suppleres af en kadre af adjungerede professorer, hentet fra nogle af de mest prestigefyldte advokatfirmaer, virksomheder og internationale organisationer i verden.

LLM-programmer/specialiseringsområder

Vores ni LLM-uddannelser er bygget på de indbyrdes afhængige principper for globalisering og specialisering.

Bank-, virksomheds- og finansret

Studerende, der søger LLM i bank-, virksomheds- og finanslovgivning, opnår en sofistikeret forståelse af virksomhedsstruktur, en forståelse af lovene vedrørende kapitalmarkeder og finansielle institutioner og ægte indsigt i målene og strategierne for amerikanske ledere og forretningsadvokater. I dette program tilmelder studerende sig kernekurser, herunder selskaber, international banklov, banklovgivning eller finansielle institutioner, og vælger fra en bred vifte af yderligere kurser inden for virksomheds-, bank- og finanslovgivning og relaterede emner såsom konkurs, virksomhedsfinansiering , virksomhedsledelse, selskabsskat, grænseoverskridende insolvens, fusioner og opkøb samt værdipapirregulering og håndhævelse.

Corporate Compliance

Corporate Compliance LLM-programmet er det første af sin slags i USA. Studerende vil blive trænet i de færdigheder, der er essentielle for enhver professionel inden for dette felt af hurtigt voksende og voksende betydning, som ofte er globalt i omfang. Studerende studerer de grundlæggende lovgivningsmæssige rammer, rollen som intern rådgiver, virksomhedens overholdelseskontor og de forskellige elementer af overholdelse. Dette LLM-program er også tilgængeligt online.

Modelov

LLM-studerende i Fashion Law-programmet vil studere med det mest fremtrædende fakultet inden for disciplinen - inklusive både akademikere og industriinsidere - i New York City, hovedstaden i verdens modeindustri.

Du vil udforske, hvad vi har defineret som modelovens fire søjler:

  • intellektuel ejendom
  • forretning og finans, herunder områder som investering, ansættelsesret og fast ejendom
  • international handel og regeringsregulering, herunder bæredygtighed, privatliv og spørgsmål relateret til bærbar teknologi
  • forbrugerkultur og borgerrettigheder

Du vil også få direkte adgang til begivenheder og netværksmuligheder, der er tilgængelige gennem nonprofit Fashion Law Institute. Etableret med bistand fra Council of Fashion Designers of America, er dette verdens første center dedikeret til loven og forretninger inden for mode - og det er baseret på Fordham Law.

Intellektuel ejendomsret og informationsteknologi lov

Fordham Laws unikke program i intellektuel ejendomsret og informationsteknologilov kombinerer det klassiske studie af intellektuelle ejendomsrettigheder med det hastigt voksende område inden for informationsteknologilovgivning. Studerende studerer grundlæggende og avancerede spørgsmål om intellektuelle ejendomsrettigheder inden for ophavsret, patent- og varemærkeret og lærer også om emner, der ligger i spidsen for nutidens digitale informationssamfund, såsom cyberkriminalitet, e-handel, lov om informationsbeskyttelse og internetlovgivning.

International Forretnings- og Handelslov

LLM-programmet i International Business and Trade Law forbereder de studerende til at møde udfordringerne i en stadig mere global økonomi ved at give dem den nødvendige viden og træning til at håndtere de komplekse transnationale transaktioner, der definerer det nuværende juridiske og forretningsmæssige miljø. Studerende vælger kurser fra en udviklende læseplan, der afspejler nuværende globale økonomiske magtspillere.

International tvistbilæggelse

Programmet International Dispute Resolution giver de studerende mulighed for at gå i dybden, både fra et teoretisk og et praktisk perspektiv, de forskellige muligheder for at afgøre tvister, og især at undersøge, hvordan de udspiller sig på den internationale arena. Udenlandske studerende vil udvikle en forståelse for det amerikanske common law-system generelt og vil lære nogle af de særlige kendetegn ved den amerikanske retssagsmodel.

International lov og retfærdighed

International Law and Justice-programmet giver eleverne mulighed for at få en avanceret forståelse af menneskerettighedsbeskyttelse og fremme på internationalt, regionalt og nationalt niveau. Denne grad er primært designet til dem, der arbejder eller har til hensigt at forfølge en karriere i den offentlige sektor, herunder højtstående regeringsadvokater og ledere i ikke-statslige organisationer og akademikere.

Ejendomsret

Ejendomslovuddannelsen giver de studerende et solidt grundlag inden for ejendomsret, herunder nøgleområder som ejendomsfinansiering, bolig- og erhvervsleasing, arealanvendelse, billige boliger, miljøret, selskabsret, skat og relaterede juridiske områder. Programmet er beregnet til advokater, der ønsker at uddybe deres forståelse af ejendomsret eller at åbne nye karrieremuligheder inden for fast ejendom.

amerikansk lov (også tilgængelig online)

US Law-programmet er designet til studerende, der har modtaget deres primære juridiske uddannelse i et civilretligt land, og som er interesseret i en introduktion til de grundlæggende principper i det amerikanske retssystem og grundlæggende begreber i amerikansk lov. Studerende i dette program har fleksibiliteten til at udvikle en læseplan i amerikanske lovemner, der passer til deres særlige behov og interesser. Dette LLM-program er også tilgængeligt online.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • New York

    West 62nd Street,150, 10023, New York

Spørgsmål