Keystone logo
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance Master i europæisk økonomisk og finansiel strafferet
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Master i europæisk økonomisk og finansiel strafferet

Luxembourg City, Luxembourg

2 Years

Engelsk, French

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 200 / per semester *

På campus

* pr. semester

Introduktion

Om

Programmet giver de studerende en unik mulighed for at udforske det hurtigt voksende område inden for europæisk strafferet med særlig vægt på økonomisk og finansiel strafferet.

Programmet består af seks på hinanden følgende moduler, der giver de studerende et dybdegående indblik i flere centrale aspekter af europæisk strafferet, herunder følgende områder af europæisk strafferet:

  • regulering og håndhævelse inden for EU,
  • Europæisk strafferet og straffeproces,
  • erhvervsstrafferet og compliance,
  • retligt samarbejde og europæiske retshåndhævende myndigheder.

På andet semester udarbejder hver studerende en masterafhandling og deltager i et praktikophold, hvor han eller hun får mulighed for at udvide sine færdigheder yderligere ved at anvende den erhvervede viden i virkelige situationer.

Kurserne undervises af førende forskere og praktikere, herunder dommere fra EU-Domstolen, EU-embedsmænd og partnere fra førende advokatfirmaer.

5 grunde til at specialisere sig i europæisk økonomisk og finansiel strafferet på universitetet i Luxembourg:

  1. Få en eksamen fra et højt specialiseret og unikt program inden for et juridisk område i hastig udvikling. Det tosprogede program giver de studerende en klar fordel, når de arbejder inden for europæisk strafferet.
  2. Programmet omfatter et obligatorisk praktikophold hos et af Luxembourgs førende advokatfirmaer, en national, europæisk eller international institution, en bank eller anden finansiel institution eller en anden interessent inden for området.
  3. Drag fordel af nærheden til flere europæiske institutioner, især Den Europæiske Unions Domstol, og tæt kontakt og samarbejde med feltets førende praktikere.
  4. Programmet kombinerer forskellige undervisningsmetoder og værktøjer for at give de studerende mulighed for at udvikle de praktiske færdigheder, der er nødvendige for en vellykket overgang til en stilling inden for området, såsom interaktiv undervisning i små grupper, mundtlige præsentationer, fortalertræning og særlig opmærksomhed på effektiv juridisk udarbejdelse.
  5. Studierejser til europæiske og internationale institutioner, såsom Rådet for Den Europæiske Union, Eurojust, Europol, Den Europæiske Unions Domstol og Den Internationale Straffedomstol.

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål