Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

Introduktion

Dit universitet er Viadrina!

Viadrina er beliggende i hjertet af Europa - internationalitet er dets varemærke. Dets elever og instruktører kommer fra over 80 lande. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at studerende har mulighed for at tage fremmedsprogskurser på universitetets sprogcenter og studere eller gennemføre praktik i udlandet.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg
Fotos © Heide Fest / European University Viadrina in Frankfurt (ODER)

Et program, tre graders muligheder

IHL-programmet giver mulighed for tre gradstyper: den første er en LL.M. program (90 ECTS), som kan udføres på både fuldtids- eller deltidsform; et diplomprogram (60 ECTS), som vil følge de samme kurser for to semestre, men vil være kortere uden behov for at gennemføre et speciale og en praktikplads; og det sidste ville være certifikatprogram (30 ECTS), som vil give mulighed for endnu mere kortfattet pensum bestående af et semester værd af kurser, men stadig med evnen til at specialisere sig inden for et specifikt område.

God vejledning betyder stor succes

Vi tilbyder små klassestørrelser og personlig service. Læringsmiljøet på Viadrina er fremragende og byder på små klassestørrelser, direkte kontakt med akademisk personale, personlige studenterservice, praktikmuligheder og karriereplanlægningsassistance. Viadrina giver en atmosfære, hvor studerende i fred kan forberede sig til deres eksamener, dimittere rettidigt og forberede sig til deres indtræden i det professionelle liv. Velkommen til Viadrina-familien!

Værtsuniversitetet

Master i internationale menneskerettigheder og humanitær ret Kandidatuddannelsen gennemføres på Viadrina European University, grundlagt i 1991. Som sådan fortsætter det den fine tradition fra det første statsuniversitet i Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506 - 1811). Universitetet omfatter tre fakulteter, Det Juridiske Fakultet, Det Økonomiske Fakultet og Det Kulturvidenskabelige Fakultet, foruden tilknyttede centre og institutter. I tæt samarbejde med universitetet i Poznan er det også medledere af Collegium Polonicum i søsterbyen Frankfurt (Oder), Słubice, beliggende i Polen lige over floden Oder fra Viadrina. I samarbejde med polske og andre tilknyttede europæiske universiteter bestræber Viadrina sig især på at møde udfordringen med et nyåbent og udvidet Europa, der bygger en bro mellem Øst- og Vesteuropa. Derudover har universitetet talrige andre internationale partnerinstitutioner rundt om i verden.

Statistik

Det er her, Europa begynder

Vores 6.000 internationale studerende fra 85 lande studerer jura, økonomi og kultur Siden genåbningen af Viadrina i 1991 har Det Europæiske Universitet udviklet sig til en internationalt anerkendt adresse på den tysk-polske grænse med ca. 6.000 studerende nu tilmeldt. Europæiske og internationale aspekter af jura, økonomi og kultur spiller en særlig rolle i de uddannelser, der udbydes af vores fakulteter for jura, erhvervsøkonomi og økonomi og kulturvidenskab.

    Placeringer

    • Frankfurt an der Oder

      Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

    Spørgsmål