Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Introduktion

Din Universitet. Viadrina.

Den Viadrina er beliggende i hjertet af Europa - internationalitet er dens varemærke. Dens studerende og undervisere kommer fra over 80 lande. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at de studerende har mulighed for at tage kurser i fremmedsprog på universitetets sprogcenter og studere eller komplette praktikophold i udlandet.

Det er her, Europa begynder.

Vores 6.000 internationale studerende fra 85 lande studerer jura, økonomi og kultur

Siden genåbningen af ​​Viadrina i 1991 har Det Europæiske Universitetsinstitut udviklet sig til en internationalt anerkendt adresse på den tysk-polske grænse, med omkring 6.000 elever nu tilmeldt.

Europæiske og internationale aspekter af jura, økonomi og kultur spille en særlig rolle i graden planer, der tilbydes af vores fakulteter i lov, Business Administration og Økonomi og kulturelle Sciences.

Én Programm, to Grader.

Vi tilbyder internationale dobbelte grader.

Man kan fuldføre omkring 20 forskellige internationale dobbelte grader på bachelor eller master niveau ved Viadrina. Et godt eksempel på dette er Master of European Studies program, designet og vedligeholdt af alle tre Viadrina fakulteter, som også kan udfyldes med en tysk-polsk eller tysk-fransk dobbelt grad.

God vejledning betyder stor succes.

Vi tilbyder små klassestørrelser og personlig service.

Den læringsmiljø på Viadrina er fremragende, og har små klassestørrelser, direkte kontakt med videnskabelige medarbejdere, personlige tjenester for studerende, praktik muligheder og karriereplanlægning assistance. Den Viadrina giver en atmosfære, hvor eleverne kan forberede sig til deres eksamen i fred, kandidat i tide og forberede deres indtræden i arbejdslivet.

Velkommen til Viadrina Family!

Værten University

Master of International menneskerettigheder og humanitær lov

Kandidatuddannelsen foregår ved Viadrina European University, der blev grundlagt i 1991. Som sådan fortsætter den fine tradition for den første State University of Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Universitetet består af tre Fakulteter, Det Juridiske Fakultet, Det Naturvidenskabelige Economics og Det Naturvidenskabelige Kulturvidenskab, foruden tilknyttede centre og institutter. I tæt samarbejde med University of Poznan det også co-leder Collegium Polonicum i søster byen Frankfurt (Oder), Słubice, ligger i Polen direkte på tværs af floden Oder fra Viadrina.

I samarbejde med polske og andre tilknyttede europæiske universiteter Viadrina især bestræber sig på at tage udfordringen fra en nyligt åbent og udvidet Europa bygge bro mellem Øst- og Vesteuropa. Samt universitetet har mange andre internationale partnerinstitutioner hele verden.

Placeringer

  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Spørgsmål