Keystone logo
European Humanities University MA i international erhvervs- og handelsret
European Humanities University

MA i international erhvervs- og handelsret

Vilnius, Litauen

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

LL.M. Programmet "International Business and Trade Law" forbereder fagfolk til at arbejde som højt kvalificerede juridiske eksperter inden for det nationale og internationale juridiske marked, samt udføre forskning og akademiske aktiviteter i International Business and Trade. Programmet forbereder de studerende til at imødekomme udfordringerne i en stadig mere global økonomi ved at give dem den viden og uddannelse, der er nødvendig for at håndtere komplekse transnationale transaktioner, der definerer det nuværende juridiske og forretningsmæssige miljø. Dette program inkluderer kernekurser i selskabsret og virksomhedsledelse, international kommerciel voldgift, international intellektuel ejendomsret, international finanslov, internationale kommercielle kontrakter osv.

Programmet har til formål at uddanne kreative og aktive advokater, der er i stand til at løse organisatoriske og ledelsesmæssige spørgsmål, samt arbejde som advokater og forskere på både nationalt og internationalt niveau.

Kandidater fra programmet vil modtage et Master of Law (LL.M.) diplom.

Karakteristiske træk ved programmet

  • Programmet er baseret på 30 års universitetserfaring med at levere jurastudier
  • Alle kurser undervises på engelsk
  • Programmet leveres af et internationalt team af professorer, hvoraf det absolutte flertal har praktisk erhvervserfaring på området
  • Blended learning format, der kombinerer fuldtidsuddannelse i Vilnius og fjernundervisning
  • Øvelse af juridiske færdigheder og juridiske tale ved internationale konkurrencer (The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)
  • Uddannelsen er baseret på en klar specialisering i international privatret - International Business and Trade Law, som sikrer kvaliteten af målrettet uddannelse
  • Kombination af teori og praksis, forskning og projektaktiviteter

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål