Keystone logo
EUCLID (Euclid University) Phd i international lovgivning og traktatlovgivning
EUCLID (Euclid University)

Phd i international lovgivning og traktatlovgivning

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.825 *

Fjernundervisning

* Samlet undervisning: Indledende adgangsgebyr + (55 x USD145) = USD 8.825

Introduktion

EUCLID, en international mellemstatslig organisation med et universitetsmandat, tilbyder at vælge studerende fra offentligheden et eksternt (fjern eller online) uddannelsesprogram kaldet DILT eller EUCLID Doktorgrad i International Law and Treaty Law (som er en fuld ph.d.). Som en offentlig almennyttig institution kan EUCLID tilbyde overkommelige lavundervisningsprogrammer.

Denne online LLM i international ret, der repræsenterer 90 studiepoint bortset fra kandidatuddannelsen, er verdens eneste ph.d.-uddannelser på dette område, der tilbydes af en mellemstatslig organisation, der i sig selv udgøres af international ret (European University Institute tilbyder en ph.d.-lov mere generelt).

Delvis stipendier er tilgængelige ECOWAS beboere og fast ansatte i mellemstatslige organisationer.

AKADEMISK PRÆSENTATION:

Denne doktorgradsgrad fokuserer på den faktiske praksis af stater og mellemstatslige organisationer, snarere end fremme af akademisk viden for egen skyld.

Dette program er designet til at blive brugt af professionelle diplomater, der arbejder for EUCLID-deltagende stater, og kan betragtes som en glimrende vej til at forfølge en karriere inden for statslige organer, internationale advokatfirmaer, ngo'er og internationale organisationer. Det er også meget velegnet til advokater (advokater, advokater), der ønsker at erhverve et højere niveau af international juridisk ekspertise med en LLM-legitimation.

Med hensyn til akademisk fremskridt er EUCLIDs hensigt at tilbyde en troværdig sti, der fører fra LLM (24 point) til MSc (yderligere 12 studiepoints) og endelig til ph.d.-uddannelsen (yderligere 25 studiepoeng af kurser eller direkte studier efterfulgt af afhandlingen) .

Inden for visse parametre er programmet tilpasset, med valgfrie kurser med fokus på:

 • Internationale organisationer
 • International Business Law
 • Europæisk lov
 • Søfartslovgivning
 • Traktat udarbejdelse, forhandling og anvendelse.

Pensum:

Påkrævede kurser:

 • ACA-401L (International Academic and Legal Writing)
 • TPH-499 (Argumenteratation og kritisk tænkning)
 • LAW-INT1 (International Law Core Part 1)
 • LAW-INT2 (International Law Core Part 2)
 • THESIS (ph.d.-afhandling, 25 studiepoäng)

Valgfrie / Valgfrie kurser (liste er måske ikke udtømmende):

 • DIP-406A (internationale organisationer)
 • LAW-INT3 (amerikanske perspektiver)
 • LOV-LOS (Søfartslov / havets lov)
 • LAW-ICJ (Søfartslov / havets lov)
 • LOVSKAT (International Skatteproblemer)
 • LLM-IIP (International Intellectual Property)
 • LLM-IBL ​​(International Business Law)
 • LLM-ISDS (Investor-state dispute settlement)

PROFESSIONEL UDGAVE:

Dette program vil ikke kun levere en anerkendt legitimation, værdifuld for juridiske practioners, men faktisk faktiske ekspertniveau viden inden for centrale aspekter af international retspraksis. Det vil i høj grad forbedre kompetence og karrieremuligheder for diplomater, embedsmænd, advokater, internationale konsulenter og specialiserede journalister eller forfattere. Det er velegnet til personer, der søger karriere på højt plan i offentlige tjenester, internationale organisationer og i akademiet.

ADGANGSKRAV:

Ansøgere skal have en kandidatgrad eller sit internationale ækvivalent på et relevant område udstedt af en institution, der er korrekt anerkendt af den nationale myndighed (Ministeriet for Videregående Uddannelse eller tilsvarende organ). Offentlige sponsorerede ansøgere (som allerede er statslige medarbejdere) kan optages uden en kandidatgrad, hvis deres uddannelsesniveau og erfaring anses for tilstrækkeligt. EUCLID kan kræve, at deltagerne gennemfører brokurser forud for tilmelding til programmet. Flydende på engelsk (talt og skriftligt) er påkrævet og vil blive testet. Studerende forventes at være i stand til at afsætte mindst 10 til 15 effektive studie timer på ugentlig basis.

Tilmeldingsskema:

EUCLID har løbende tilmelding (indtag) til dette program. Det er acceptabelt at anvende flere måneder i forvejen, men det anbefales at anvende 60-40 dage i forvejen. Offentlige spilleautomater er tildelt efter først til mølle.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål