Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam Europæisk master i jura og økonomi (EMLE)
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Europæisk master i jura og økonomi (EMLE)

Rotterdam, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 6.500 *

På campus

* EU/EØS-studerende €11000: ikke-EU/EØS-studerende

Introduktion

Studieprogrammet i en nøddeskal

Dette fælles program dækker et akademisk år og er inddelt i tre semestre. Du kommer til at studere på anerkendte universiteter i et internationalt og stimulerende miljø. Programmet er fokuseret på den økonomiske analyse af jura generelt, efterfulgt af specialiserede kurser i tre forskellige spor, du kan vælge. Det drejer sig om sporet Public & International, sporet Markets, Corporations & Regulators og sporet Innovation & Intellectual Property. Du afslutter det akademiske år med at skrive en afhandling.

EMLE-programmet giver de studerende den unikke mulighed for at studere på mindst to forskellige europæiske universiteter, med mulighed for at gå på et tredje europæisk eller et ikke-europæisk universitet. Det skaber en international ramme gennem universiteterne, forskerne og underviserne, og selvfølgelig de studerende selv. I løbet af et akademisk år kommer de studerende fra mere end 30 forskellige lande, hvilket skaber en global arbejdsatmosfære og samtidig giver konstante muligheder for at forbedre sociale færdigheder og kulturelle kompetencer.

Hvad indebærer denne undersøgelse?

Dette fælles program dækker et akademisk år og er inddelt i tre semestre. Det giver en unik mulighed for tværfaglige studier i jura og økonomi på flere anerkendte europæiske og ikke-europæiske universiteter. Hver kandidat får tildelt en fælles LL.M.-grad. Derudover vil partneruniversiteter, der ikke er en del af den fælles grad, tildele en national LL.M. eller en tilsvarende grad, f.eks. MA, MSc. til studerende, der deltager i et EMLE-semester der. For at gøre jurastuderende fortrolige med grundlæggende økonomiske ræsonnementer er nogle kurser mere økonomisk orienterede. Andre kurser beskæftiger sig med komparativ ret for at internationalisere de studerendes juridiske baggrund.

Er dette det rigtige program for dig?

EMLE er et postgraduate-program, så studerende udvælges, hvis de har mindst 240 ECTS (fire år) forudgående uddannelse inden juli samme år, som programmet starter. Ansøgere, der allerede har opnået en kandidatgrad, vil blive foretrukket. Ud over kandidater i jura eller økonomi kan studerende med en første grad i erhvervsøkonomi eller i andre samfundsvidenskaber også ansøge. Dette er under forudsætning af, at det afsluttede studieprogram indeholder et betydeligt antal kurser i jura og/eller økonomi, og/eller at den studerende overbevisende viser sin motivation for at studere den økonomiske analyse af jura. Desuden foregår undervisningen på engelsk, så de studerende skal kunne dokumentere deres engelskkundskaber.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål