Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introduktion

École de Management Appliqué (EMA) netværket er sammensat af personer, der har opnået deres grader fra forskellige programmer på EMA og er blevet dygtige fagfolk inden for forskellige områder. De danner et solidt fællesskab af mennesker, der deler den samme uddannelsesmæssige baggrund, erfaringer og ambitioner. Dette netværk giver en platform for skolealumner til at forbinde, dele deres viden, udveksle ideer og samarbejde om forskellige projekter.

For alumner giver dette netværk mulighed for at holde kontakten med tidligere klassekammerater og andre fagfolk, der deler lignende interesser, for at udvide deres professionelle og personlige netværk og for at holde sig orienteret om de seneste branchetrends og muligheder. Dette kan føre til værdifulde professionelle forbindelser, venskaber og støtte, selv efter endt uddannelse fra EMA.

For nuværende studerende tilbyder alumni-netværket adgang til et væld af viden, ressourcer og muligheder. Gennem netværket kan studerende komme i kontakt med alumner, der arbejder inden for interesseområder, samle information om arbejdsmarkedet og få råd og vejledning til deres faglige udvikling. Alumni kan også tilbyde praktik- og skyggemuligheder, som kan hjælpe EMA-studerende med at få værdifuld erhvervserfaring og etablere kontakter i branchen.

Samlet set er det omfattende alumni-netværk på vores universitet et værdifuldt aktiv, der kan hjælpe alumner og nuværende studerende med at nå deres personlige og professionelle mål. På bare to årtier har det globale EMA-alumni-netværk gjort det muligt for skolen at gå fra en lille institution til et kraftcenter inden for global uddannelse, der nyder godt af et solidt ry for akademisk ekspertise.

School of Applied Management (EMA) blev grundlagt i 2004 og er en privat højere uddannelsesinstitution beliggende i Paris, der tilbyder tværfaglige uddannelser i Applied Management fra BAC +1 til BAC +8 niveauer.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management slutter sig til GEDU Global Education-gruppen og dens fællesskab af 40.000 studerende i 12 lande rundt om i verden som en del af dens internationale ekspansion.

2023: Internationalt studiekort

School of Applied Management indleder et samarbejde med International Student Identity Card (ISIC), en organisation støttet af UNESCO siden 1968, for at tilbyde en bedre elevoplevelse til alle sine studerende rundt om i verden.

2022: Qualiopi-certificering

School of Applied Management opnår Qualiopi-certificering, som attesterer spørgsmålet om den proces, der er implementeret af institutionen for dets uddannelsesaktiviteter (OF - L.36313-1 - 1°).

"Qualiopi"-mærket vidner om kvaliteten af den implementerede proces, der bidrager til udviklingen af færdigheder og giver større klarhed over den træning, der tilbydes virksomheder og brugere, herunder internationalt.

2008: Anerkendelse som privat videregående uddannelsesinstitution

School of Applied Management er anerkendt som en privat videregående uddannelsesinstitution.

2006: Kampagne #1

Eleverne fra den første '06-klasse på School of Applied Management modtog deres kandidateksamen (BAC +5).

2004: Grundlæggelse af Skolen

School of Applied Management (EMA) blev grundlagt under navnet International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Indlæggelser

Trin #1: Ansøgning

Ansøgninger om at blive medlem af EMA skal indsendes direkte via onlineformularen.

Ansøgere skal vedlægge følgende dokumenter til deres ansøgning:

 • Et gyldigt pas (billede på forsiden og bagsiden)
 • Komplet fil med officielle akademiske dokumenter fra SSC (Secondary School Certificate) til videregående uddannelse.
 • CV i formatet DD.MM.ÅÅÅÅ til DD.MM.ÅÅÅÅ inklusive hulbegrundelse (hvis relevant)
 • Personlig erklæring i følgende format (Hvorfor dette program, Hvorfor EMA-instituttet, Hvorfor Paris, Frankrig og planer) osv.
 • Engelsk færdigheder eller bestå interviewet og give MOI (Mode of Instruction) udstedt af
 • Universitet/institut/højskole for den sidste kvalifikation med en nylig dato.
 • Klart foto i passtørrelse

Trin #2: Optagelse

Optagelser ved EMA er baseret på ansøgerens evaluering af elevarkivet, og nogle gange også gennem et interview (online eller personligt) med Admissions Office.

Optagelser gives løbende hele året. Optagelsesresultater kommunikeres til ansøgere via e-mail inden for 2-3 uger i sæsoner med høj rekruttering.

Indrømmet?

Du skulle have modtaget 2 e-mails: 1 e-mail, der erklærer din optagelse + 1 e-mail, der indeholder et link til din 100 % online tilmeldingsformular. Dette link udløber inden for 2 uger, så sørg for, at alle dine oplysninger er indtastet og korrekte, underskriv det, og indsend det så hurtigt som muligt for at sikre din plads på EMA!

Afvist?

Antallet af ansøgninger skolen modtager varierer efter år og sæson, og denne optagelsesbeslutning er ikke korreleret til dine personlige egenskaber. Vi opfordrer dig til at søge igen til næste optagelse!

Trin #3: Registrering

Registreringsprocessen er afsluttet, når registreringsformularen (trin 2) er modtaget af Admissions Office, sammen med betaling af ansøgningsgebyrer og studieafgifter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i hjertet af Paris, Frankrig, på EMA!

Stipendier og finansiering

Få op til 50% stipendium udelukkende for det første år af maj 2024 akademiske år på EMA . Kontakt venligst skolen for mere information.

Placeringer

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Spørgsmål