Keystone logo
European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

Introduktion

Etableret i Maastricht i 1981, og som har centre i Luxembourg og Barcelona, ​​Det Europæiske Institut for Offentlig Administration (EIPA) er Europas førende ekspertisecenter på europæisk integration og de nye udfordringer for offentlig ledelse.

Det er vores mission at støtte Den Europæiske Union, dens medlemsstater og de lande, der er forbundet med EIPA ved at give relevante og af høj kvalitet for at udvikle kapaciteten hos offentligt ansatte i forbindelse med behandlingen EU-anliggender. Vi tilbyder vores tjenester til embedsmænd i EU-institutionerne og i relaterede organer, tjenestemænd inden for de nationale og regionale administrationer i medlemsstaterne, kandidatlandene og andre lande inden for rammerne af deres forhold til EU.

Da vi fortsætter på vejen mod en succesrig fremtid, konstant at forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester er fortsat kernen i vores arbejde. Europa-Kommissionen støtter EIPA gennem Den Europæiske Unions budget.

Hvorfor EIPA

EIPA er stedet, hvor folk, der beskæftiger sig med EU-spørgsmål kan lære i et multikulturelt miljø, nyder godt af vores enestående kombination af praktisk knowhow og videnskabelig ekspertise.

Vores mål er at levere relevante og af høj kvalitet til at udvikle kapaciteten af ​​offentligt ansatte, der beskæftiger sig med EU-anliggender. Ved opfyldelsen af ​​vores kerneopgave arbejder vi langs tre linier: Læring og Udvikling, Rådgivning og forskning.

Uddannelsesaktiviteterne suppleres og beriget af anvendt forskning og rådgivning missioner, og er til gavn for de nationale og regionale offentlige myndigheder, såvel som de europæiske institutioner. Vores arbejde bidrager til et bedre kendskab til den europæiske integrationsproces og europæiske politikker, samtidig med at styrke kapaciteten af ​​offentligt ansatte til at udføre effektivt på dette område.

Learning metodologi

Vores ydelser er kendetegnet ved en tværfaglig læring metode og en stærkt komparativ tilgang. EIPA giver et samlet overblik, som, ved at vise kontrasterne, afspejler europæiske mangfoldighed med hensyn til styring og administration. Vores programmer er designet til at give en samarbejdsorienteret og stimulerende miljø for læring og at tilføre værdi til din professionelle karriere og personlig vækst.

Emnerne er præsenteret med den systematiske brug af casestudier, simuleringsøvelser og arbejdsgrupper. De forskellige uddannelsesmæssige og faglige baggrunde af vores fakultet og delegerede berige oplevelsen. Desuden fleste seminarer og kurser samle deltagere fra mange EU-medlemsstater og kandidatlandene.

Placeringer

  • Luxembourg City

    Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg, , Luxembourg City

Spørgsmål