Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM i international bankret og finans
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM i international bankret og finans

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den juridiske og regulatoriske infrastruktur og grundlæggende teoretiske begreber, der ligger til grund for global finans, har gennemgået fundamentale ændringer siden 2008. Dette har haft en dyb indvirkning på finanslovsteori og -praksis såvel som på driften af global finans.

Denne udvikling, der spænder fra stadigt udviklende finanspraksis, virkningen af teknologi og en kompleks regulatorisk infrastruktur, har skabt et udfordrende miljø for dem, der ønsker at arbejde inden for det bredere område af global bank og finans som industriledere eller politiske beslutningstagere og regulatorer.

En succesfuld karriere på nutidens globale markeder kræver et omfattende og dybtgående kendskab til komplekse og sofistikerede globale og nationale finanslove, regler og praksis. Dette færdighedssæt kan ikke udvikles uden omfattende undersøgelse og en solid forståelse af økonomiske og regulatoriske teorier, der understøtter driften af global finans, der strækker sig til finansteknologiens forstyrrende indflydelse.

Dette program er ideelt for dem, der forfølger en succesfuld karriere i den juridiske, regnskabsmæssige og banksektoren, eller dem, der ønsker at arbejde med regulerende myndigheder, centralbanker og andre offentlige organisationer. Kandidater vil positionere sig selv som højt kvalificerede eksperter og fremtidige ledere inden for det bredere område af banklovgivning og finans.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Europæisk master i jura og økonomi (EMLE)
    • Rotterdam, Holland
  • Master i europæisk økonomisk og finansiel strafferet
    • Luxembourg City, Luxembourg
  • Corporate Finance Law LLM
    • London, Det Forenede Kongerige