Keystone logo
Eötvös Loránd University Europæisk og International Business Law LL.M.
Eötvös Loránd University

Europæisk og International Business Law LL.M.

Budapest, Ungarn

1 Years

Engelsk

Deltid

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 1.000 / per semester

På campus

Introduktion

Målet med dette program er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på verdensplan og med tillid til at håndtere komplekse problemer i det internationale lovgivningsmiljø med høj tillidsniveau.

Dette er den første LL.M i europæisk og international forretningsret i Ungarn, og den tilbyder en dybdegående uddannelse, der dækker det komplekse juridiske miljø i europæiske og internationale økonomier.

Den europæiske og internationale erhvervsliv LL.M er designet til at forberede en international gruppe af jurister for de globale udfordringer i det 21. århundrede. Programmet kombinerer state-of-the-art viden og færdigheder med en international orientering. Det vil bidrage til at udvikle deltagernes analytiske såvel som interpersonelle færdigheder inden for områder som logisk ræsonnement, argumentation og tvistbilæggelse.

At integrere forskning og uddannelse på fakultetet i det europæiske videregående uddannelsesområde og fremme internationale uddannelsesmæssige og videnskabelige bånd er nøgleelementer i vores vision.

På et tidspunkt, hvor globalisering og europæisk integration er på dagsordenen, er en interkulturel tilgang til loven og dens anvendelse, dvs. sammenlignende juridiske studier, uundværlige for en god analyse af juridiske spørgsmål og afvikling af juridiske tvister.

Kursusbegrebet forbinder teori med real-world business. Læreplanen på højt plan giver en solid grundforbindelse i de institutionelle grunde af den europæiske økonomiske integration og en introduktion til international forretningslovgivning.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål