Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Introduktion

Since1869, Dillard University har været forpligtet til at give de studerende en kvalitet fireårig liberal kunst uddannelse. Dillard er et fuldt anerkendt privat, historisk sort universitet. I 2010, US News & World Report rangerede Dillard blandt landets Top 10 hbcus, baseret på omfattende universitetsstudier. Dillard også blev tildelt en Top 10 Ranking i 2010 for liberale kunst skoler i social mobilitet kategori ved Washington Monthly.

Hjørnestenen i New Orleans Gentilly Fællesskab, universitetet sidder på en smuk og fredfyldt 55-acre campus, fyldt med signatur levende egetræer og en blanding af historiske bygninger og moderne faciliteter.

Dillard studerende gå videre til nogle af de bedste graduate skoler i verden. Dillard øjeblikket alumner studerer på Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins og London School of Economics, blandt andre. Dillard University er også det eneste universitet i USA, der er partner i Melton Foundation. Dillard studerende, der bliver Melton Fellows deltage i interkulturel uddannelse, lederudvikling, og global uddannelse gennem symposier, rejser, online aktiviteter, projektbevillinger, og social service. Host lande omfatter Kina, Chile, Tyskland, Indien og USA.

Dillard Højdepunkter:

I kølvandet på orkanen Katrina, Dillard fuldstændig restaureret og istandsat 32 campus bygninger og tre off-campus boligkomplekser, og bygget to nye LEED® * registreret (Leadership in Energy and Environmental Design) bygninger: Professional Skoler og Sciences Building, og Student Union og Health & Wellness center. I 2010 Dillard indgået et partnerskab med New Orleans Recovery School District for en ny læreruddannelse program, der kan revolutionere læreruddannelsen i New Orleans og måske tjene som model for programmer over hele landet. Dillard fysik program har erhvervet en $ 1.8 millioner puls laser system, der giver eleverne mulighed for at udføre kandidatniveau forskning. Dillard roste sygepleje program var det første af sin art i Louisiana. Dillard tilbyder 22 akademiske majors i syv afdelinger og skoler. Dillard elev-fakultet forholdet er 11 til én. Dillard University prale af en af ​​de få Student Succes divisioner i nationen, en model, der fokuserer på rekruttering, fastholdelse og understøttelse af bachelorstuderende.

Kandidater fra Dillard repræsenterer en bred vifte af meget succesrige globale ledere i områder lige fra medicin og jura, til videregående uddannelser og internationalt erhvervsliv, til kunst og underholdning.

Mission og Vision Dillard Universitets mission er at producere kandidater, der udmærker, bliver verdens ledere, er stort set uddannede, kulturelt bevidste, og om at forbedre den menneskelige tilstand. Gennem en meget personlig og læring-centreret tilgang, Dillard studerende er i stand til at imødekomme de konkurrencemæssige krav et mangfoldigt, global og teknologisk avanceret samfund.

Dillard universitetets strategiske søjler

Dillard Universitet vil være en premier privat bachelor universitet i regionen og i verden af ​​Historisk Black Læreanstalter og universiteter. Dillard Universitet vil ekspandere selektivt i studier, der bygger på sine bedste programmer, der repræsenterer fremtidige fremskrivninger af behov for arbejdskraft. Dillard Universitet vil øge og forbedre sit engagement i og produktion af kvalitet, nyttige forskning. Dillard Universitet vil indgyde globalisering i sin læseplan, så det udvider sin rækkevidde til andre sprog, kulturer og lande. Dillard University vil demonstrere vilje til at alle studerende succes. Dillard Universitet vil udvikle studerendes ledertræning og beriget uddannelsesmuligheder uden for klasseværelset for at tilbyde en afbalanceret miljø som en del af kollegiet oplevelse. Dillard Universitet vil fortsætte med at tiltrække og opgradere dygtige African American studerende, mens byde dem fra en alsidig baggrund som kan drage fordel af den unikke oplevelse, vi tilbyder. Dillard Universitet vil demonstrere vilje til teknologi som emne, et pædagogisk redskab og fundamentet for interne systemer, der er effektiv, pålidelig og omkostningseffektiv. Dillard Universitet vil vise finanspolitiske integritet, med systemer for finansiel og faglig ansvarlighed og stabilitet. Dillard University vil blive engageret i revitalisering af sit hjem, New Orleans. Dillard University vil udvikle og udbrede praksis i forhold til grønnere sin campus og fremme af miljømæssig bæredygtighed. Dillard Universitet vil udvikle en Gulf Coast Public Policy Center.

Placeringer

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Spørgsmål