Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Skatteret, Erhvervsret og Compliance
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Skatteret, Erhvervsret og Compliance

Cergy, Frankrig

1 Years

Engelsk

Fuldtid

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

På campus

* fuld LLM: EU-ansøgere / 7.500 € ikke-EU-ansøgere | dobbelt LLM: 11.000 € ikke-EU-ansøgere / 10.000 € EU-ansøgere

Introduktion

LL.M. i fransk og europæisk ret, specialisering i beskatning, erhvervsret og overholdelse er et meget selektivt program, der vil styrke dine evner til at arbejde i et internationalt forretningsmiljø.

Dette program undervises udelukkende på engelsk og giver en enestående mulighed for ikke-fransktalende som modersmål til at studere fransk og europæisk skatte- og erhvervsret.

Klasser og seminarer undervises af både internationale akademikere og anerkendte fagfolk fra prestigefyldte internationale firmaer baseret i Paris.

Efter at have gennemført programmet, kan de studerende opnå to eksamensbeviser: en specialiseret LL.M. Universitetsgrad og en national kandidatgrad.

  • Studerende og fagfolk uden en anerkendt kvalifikation vil blive tildelt den specialiserede LL.M. Universitetsgrad
  • Studerende med en Juris Doctor (JD), en LL.B. (4 år) eller en tilsvarende anerkendt kvalifikation vil blive tildelt både den specialiserede LL.M. Universitetsgrad og en national kandidatgrad

Graden er konkurrencedygtig, selektiv og designet til jurastuderende, der har et højt niveau af juridiske studier og et fremragende niveau af det engelske sprog. Programmet er blevet udmærket flere gange af forskellige organisationer og det franske ministerium for videregående uddannelse.

Fælles LL.M. Program med University of Dundee, Skotland (UOD)

Den fælles LL.M. programmet er en spændende ny satsning, der kombinerer to dynamiske og højt vurderede juraskoler. Anerkendte eksperter vil undervise studerende og vil få indgående kendskab til en bred vifte af nutidige juridiske emner fra både et almindeligt retligt og civilretligt perspektiv.

Uddannelsen er unik og tilbyder to kvalifikationer leveret på to semestre. Studerende indskrevet i Joint LL.M. programmet vil opgradere med en LL.M. i international handelsret fra UOD og en national kandidatgrad i fransk og EU-ret med speciale i beskatning, erhvervsret og compliance fra CYU.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål