Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

Introduktion

University of Cergy Pontoise (UCP) blev oprettet i 1991. Den 1. januar 2020 fusionerede UCP med flere andre højere uddannelsesinstitutioner for at danne CY Cergy Paris University ("CYU"). CYU ligger vest for Paris i departementet Val d'Oise. Dens privilegerede geografiske beliggenhed gør det muligt at drage fordel af Paris og dets vestlige beskæftigelseszoner.

CYU er en offentlig institution og et førende center for undervisning og forskning, der byder velkommen til over 1.500 internationale studerende fra 54 forskellige lande ud af en samlet studerende på 25.000 bestående af 600 ph.d.-studerende, 1200 forskere og 4132 kandidater. Med over 1.000 akademiske medarbejdere tilbyder universitetet alle niveauer af bachelor- og post-graduate studier og er blevet rangeret blandt de 20 bedste nationale universiteter.

CYU har udviklet internationale udvekslinger med over 135 udenlandske universiteter, deltager i det europæiske udvekslingsprogram og har vedtaget ECTS-systemet (European Credit Transfer System), som giver europæiske studerende mulighed for at opnå merit på deres universitet for kurser taget i udlandet. CYU er blevet udpeget som et "modeluniversitet" flere gange af den franske regering.

Law School

CYU School of Law byder velkommen til over 3.100 studerende, opdelt i licens-, master- og doktorgrader, og tilbyder dem reel supervision og støtte gennem hele deres studier og indtil deres faglige integration. Det er en dynamisk og prestigefyldt skole rangeret som 3. i Frankrig af det franske undervisningsministerium og 1. i Paris og dens forstæder for sine kandidaters medianløn og beskæftigelsesintegration.

School of Law er blevet tildelt den prestigefyldte Fulbright-stol flere gange. Dette er kendetegnet ved dets ønske om at udvikle internationale programmer og udvekslingsprogrammer.

Uddannelse af kompetente advokater har været et af Juridisk Instituts hovedmål, hvilket fremgår af de forskellige forbindelser til det professionelle netværk og tætte bånd til Advokatsamfundet og lokale og nationale myndigheder.

Placeringer

  • Cergy

    CY Cergy Paris Université 33 Bd du port Cergy Pontoise Cedex, 95011, Cergy

Spørgsmål