Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Introduktion

Vores skole

Vi har uddannet advokater i over 125 år. Men vi fokuserer ikke på fortiden - vi ved, at det vigtigste er, hvordan vi forbereder dig på din fremtid.

En national leder

Vi er et nationalt anerkendt jurastudieinstitut i hjertet af University Circle, et blomstrende kulturelt kvarter nær Cleveland, Ohio.

Vores programmer inden for international ret, sundhedsret og intellektuel ejendomsret er blandt de bedste i landet. Ledelseskurser og praktiske erfaringer er gennemsyret i vores innovative læseplan. Alle studerende begynder at arbejde med rigtige klienter på deres første år og deltager i et semester, fuldtid eller et år i en halvtidspraktik på deres tredje år.

National Jurist Magazine har udpeget os blandt de 25 bedste jurastudier, der giver de bedste muligheder for at uddanne sig inden for almen interessejura, og blandt de første "honor rolls af jurastudier", der giver den bedste praktiske uddannelse.

Vi tilbyder JD-, LLM- og SJD-uddannelser samt ti dobbeltuddannelsesprogrammer.

Desuden kan JD-studerende studere i udlandet efter deres 1L-år på 17 partnerskoler eller i løbet af deres 3L-år gennemføre en udenlandsk LLM-grad på tre partnerskoler:

 • Comillas Pontifical University i Madrid,
 • Middlesex University i London,
 • Universitetet i Paris Dauphine

Vores voksende tilstedeværelse

Omkring to tredjedele af vores studerende kommer fra lande uden for Ohio, og mere end 10.000 alumner bor og arbejder over hele verden. Vores kandidater er ansat i en lang række forskellige juridiske, offentlige, nonprofit- og forretningsmæssige sammenhænge. Mange af vores alumner er CEO'er, partnere i advokatfirmaer, embedsmænd og andre anerkendte ledere.

Ekspertfakultetet

Vi har et indbydende og venligt miljø, der opfordrer til samarbejde mellem professorer, administratorer, personale, studerende og alumner. Når du bliver medlem af vores jurastudium, bliver du en del af vores juridiske familie.

Mission

Hos Case Western Reserve University School of Lawer mangfoldighed en kerneværdi. Vi stræber efter at være et rummeligt miljø, hvor alle medlemmer føler sig i stand til at deltage i fællesskabet, hvilket fremmer kreativ energi og indsigt, som resulterer i en bedre institution.

Vi er rummelige over for mennesker af alle racer, etniske, kulturelle, socioøkonomiske, nationale og internationale baggrunde, og vi er åbne over for mangfoldighed i tankegang, pædagogik, religion, alder, seksuel orientering, kønsidentitet/udtryk, politisk tilhørsforhold og handicaps.

Vi stræber efter at skabe en kultur af inklusion, der tilskynder til relationer og interaktioner mellem mennesker med forskellig baggrund, en kultur, der styrker den menneskelige værdighed, aktivt mindsker fordomme og diskrimination og forbedrer livskvaliteten for alle i vores samfund.

Hvad vi gør

Vi skaber, plejer og opretholder partnerskaber mellem jurastudiet, universitetet, juridiske organisationer, alumner og andre partnere i samfundet for at støtte initiativer til mangfoldighed og rummelighed. Dette omfatter uddannelse i mangfoldighed og integration og arrangementer for at opbygge et støttende fællesskab.

Vores program ledes af en komité bestående af lærere, ansatte, studerende, alumner og universitetets ledere inden for mangfoldighed samt medlemmer af det juridiske miljø i Cleveland og det større Ohio. Vi arbejder sammen om at skabe en mangfoldig strategisk plan og initiativer for at gøre jurastudiet til et mangfoldigt og rummeligt sted for alle studerende, ansatte og fakultetet.

En sammenhængende institution

Vi er en del af Case Western Reserve University, en højt rangeret forskningsinstitution med mere end 6.600 studerende på kandidat- og professionsuddannelser og mere end 5.150 studerende på bacheloruddannelser.

Universitetet er også hjemsted for flere andre graduate schools - mange af dem samarbejder vi med i forbindelse med dobbelte grader:

 • Weatherhead School of Management;
 • Medicinsk fakultet;
 • Case School of Engineering;
 • Frances Payne Bolton School of Nursing;
 • Tandlægeskolen;
 • School of Graduate Studies;
 • Jack, Joseph og Morton Mandel School of Applied Social Sciences, og
 • College of Arts and Sciences.

Ranglister

 • #9 i sundhedslovgivning — US News & World Report, 2021 ranglisteudgave.
 • #24 i international ret — US News & World Report, 2021 ranglisteudgave.
 • #40 i intellektuel ejendomsret — US News & World Report, 2021 ranglisteudgave
 • #44 i Clinical Education, US News and World Report, 2021 rankings problem.
 • #30 Fakultetets nationale rangering for videnskabelig gennemslagskraft -- Heald and Sichelman Study, 2019.

Vores fakultet er rangeret som nummer 30 i landet med hensyn til videnskabelig gennemslagskraft. De er kendte eksperter inden for deres områder, og deres første prioritet er vores studerendes succes.

Placeringer

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Spørgsmål