Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Introduktion

Cleveland-Marshall er en elevcentreret jurastudiet dedikeret til at skabe muligheder. Som led i sin strategiske plan, skolen ser ud til at tilmelde et bredt sæt af enkeltpersoner - og gør alt i sin magt for at forme en uddannelsesmæssig oplevelse, der opfylder behovene hos den enkelte til at give dem en fordel, som de ser frem til de endelige mål.

Nøglen til Cleveland-Marshall succes i sit fokus på den enkelte er den overlegne fundament af ressourcer til rådighed til gavn for den enkelte elev og kandidatniveau.

Beliggende i downtown Cleveland, Cleveland-Marshall College of Law på Cleveland State University brændstoffer en af ​​landets mest blomstrende juridiske markeder.

Den næsten 120 år gamle institution var den første lov skole i Ohio til at indrømme kvinder, og det var en af ​​de første lov skoler i Ohio at indrømme minoriteter. En forpligtelse til mangfoldighed fortsat en af ​​skolens stærkeste værdier, og i 2010, Cleveland-Marshall blev den første nogensinde modtager af mangfoldighed Matters Award forelagt af Law School Admissions Rådet. Skolen har en lang tradition for muligheder, og er konsekvent anerkendt for sin deltid program. Skolens usædvanlig stærk klinisk tilstedeværelse, sammen med en blomstrende pro bono program, ure over 11.000 studerende frivillige timer om året, har gjort Cleveland-Marshall en søjle i samfundet.

Det 21. århundrede C | M | lov er at bevise, at en skole af muligheder også kan være en skole af topkvalitet.

Eleverne er udsat for state-of-the art retssager teknologi i Trial retssal, den mest teknologisk avancerede læring retssalen i Ohio og en af ​​de første i landet. Center for Health Law and Policy direkte forbinder de studerende til den ekspansive medicinske netværk i regionen, og det banebrydende Great Lakes Sport og Entertainment Law Academy fordyber eleverne i praktik i en voksende inden for loven.

Cleveland-Marshall pralede en 93 procent bar passage sats på juli 2013 Ohio Bar eksamen, kun overgået Ohio State blandt Ohio ni juridiske fakulteter.

Kørsel opfyldelsen er Cleveland-Marshall strategiske bar forberedelse program, herunder en innovativ partnerskab med en bar prep udbyder, Barbri, der giver alle Cleveland-Marshall studerende en kant mod succes.

Skolen er en af ​​de første lovskoler nationalt for at tilbyde strategisk støtte til iværksætter-studerende.

Vellykket solo praktiserende dannet en task force til at tilbyde uddannelse, støtte og vejledning til studerende interesseret i at starte deres egen praksis, udjævnet af Solo Law Practice Incubator, åbning i foråret 2014. Den inkubator er en af ​​mindre end 10 landsdækkende opstaldet på en lov skole campus og vil levere kontorlokaler, ressourcer og støtte til graduate iværksættere.

Udførte fakultet give en solid akademisk fundament og bringe en bred vifte af videnskabelige og praktisk ekspertise.

Cleveland-Marshall beskæftiger indflydelsesrige fakulteter, som er vidende om de seneste spørgsmål inden for deres speciale står over for, fordi de er blandt de førende forskere og praktikere inden for disse områder. Undervisning er den første prioritet for fakultetet, der udviser ekstraordinær engagement og en vilje til at arbejde med de enkelte elever. Cleveland-Marshall fakultet medlemmer er eksperter i relevante og hurtigt voksende områder af praksis, herunder miljø-, sundheds- og rum lov.

Cleveland-Marshalls koncentration på den studerende.

Eleverne vælger deres egen vej, og opfordres til at skabe en blanding af klasser og engagement erfaringer bedst forberede sig på at arbejde i de tvister, administrativ eller advocacy karriere efter eget valg. Mere end 30 studenterorganisationer, herunder tre velrenommerede studerende tidsskrifter, udvid på klasseundervisning og udvikle eleverne yderligere i specialiserede områder af deres valg.

Den praktiske anvendelse af klasseundervisning er fokus startende fra den allerførste uge af jurastudiet.

Under orientering uge, er studerende udsat for loven i aktion under en fornys engageret læring dag. Hver elev er garanteret til at få praktisk erfaring, før eksamen gennem en engageret krav læring, opfyldes gennem en klinik eller externship. Undervejs eleverne lytte til og engagere sig med tanke-ledere, der giver ekstraordinære indsigter fra år i deres givet område.

Cleveland-Marshall fremmer en kultur af samarbejde.

I CM miljø studerende ofte se hinanden som allierede, ikke fjender. Skolens elever har ry for at arbejde sammen til gensidig fordel, da de skubbe gennem de fælles udfordringer i jurastudiet. Studerende og dimittender konsekvent referere klassekammerater som nogle af deres nærmeste venner, og ofte gange opbygge positioner og endda karriere rundt arbejde med kolleger Cleveland-Marshall kandidater.

Centralt for Cleveland-Marshall succes er dens stærke alumni base, velsagtens en af ​​de mest engagerede og støttende retlige netværk i nationen.

Cleveland-Marshall alumner er repræsenteret i retslige pladser i de lokale statslige og føderale niveauer, og som fremtrædende erhvervsledere, embedsmænd og almindelige råd i alle halvtreds stater og internationalt. Talentfulde alumner rutinemæssigt give noget tilbage til skolen og at lede og vejlede vores studerende i advokatbranchen.

The Cleveland-MCleveland-Marshall-forbindelse slutter ikke, når en elev går ud af døren som en kandidat.

The Cleveland-Marshall familie af alumner er en livslang ressource af revisorer med integreret hjælpe hinanden nå deres drømme. Den ekstraordinære kontor Karriereplanlægning er tilgængelig for ikke kun for kandidater, der tager deres første position, men at hjælpe alumner vokse gennem hele deres karriere. Kandidater er interesserede i en iværksætter indstilling tilbydes uvurderlig strategisk støtte, herunder den innovative nye Solo Practice Incubator.

Cleveland-Marshalls stærk forbindelse til den juridiske samfund, sammen med en udviklet metode til erfaringsbaseret læring og fokus på karriereplanlægning for succes, positionerer Cleveland-Marshall som førende inden udviklet, innovativ juridisk uddannelse.

Placeringer

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Programmer

    Spørgsmål