Keystone logo
Cambridge Graduate University Phd i lov & politiske program
Cambridge Graduate University

Phd i lov & politiske program

Cambridge, USA

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

DJS og Ph.D., i Law & Policy Program

Cambridge Graduate University 's College of Law, Politik & Globale Studier har en uovertruffen akademisk program, der tilbyder lovgivning og politik Masters og ph.d. grader - det LL.M., Masters i Love & Policy, DJS (Doktorgrad i Juridisk Science), og Ph .D. i Law & Policy - og flere fælles grader med andre Cambridge Graduate University Colleges, herunder College of Business, og College of Regulatory Science & Public Health. Fakultetet har en række og dybde af ekspertise på områder af juridisk stipendium og praksis, som giver kollegiet for at tilbyde en robust global fordybelse pensum. Disse omfatter en bred vifte af Praxis lederskab baserede projekter og kurser, der giver studerende mulighed for at sætte klasseværelset lære at arbejde løse virkelige verdens problemer. Den akademiske program er også kendt for verdens eneste globale campus-format, der tilbyder nedsænkning erfaringer i hver region af kloden at få sjældne indsigt i international og sammenlignende ret. Studerende har generelt tværfaglige interesser og udforske disse interesser på de globale nedsænkning intensives med fakultet, der deler og mentor deres erfaringer, stipendium og pensum i hele programmet.

Loven er dybt impliceret i vores økonomiske, politiske og sociale verdener. Og så forfølgelsen af ​​ethvert mål betydning uvægerligt indebærer et engagement med loven. Studieordningen er designet til studerende, der søger at forstå, hvordan lovgivning og politik kan udnyttes til global indvirkning, eller som ønsker at forfølge en karriere som globale ledere og forandringsagenter.

College of Law, Politik & Globale Studier omfatter ikke kun de kurser og klinikker, som er åbenbart relevant, men også kurser og aktiviteter, der kan synes mindre naturligvis knyttet til lovgivning og politik, men er afgørende for at opbygge relevante forståelse, færdigheder og strategier. Lære om fortiden, analysere relationer mellem lov, samfund, kultur, interessenter, økonomi, globalisering, erhvervslivet, og sociale institutioner, dissekering magtfulde institutioner, og udvikle færdigheder og kapaciteter - herunder data og politiske analyse færdigheder - er alle vigtige skridt; så er forståelsen særlige problemområder og relaterede juridiske materialer.

College of Law, Politik & Globale Studier er designet til at opfordre eleverne til at koncentrere sig om en bred og integreret analyse af variabler, der skaber global effekt. Kollegiet ser variablerne så dybt forbundet med hinanden. Kollegiet hensigt er at give de studerende mulighed for at udvikle en rig forståelse af de løfter og begrænsningerne ved de forskellige transportformer og arbejdsområder, der er af interesse for den studerende.

Curriculum emner og moduler omfatter international handel og business, farmaceutiske og medicinske udstyr regulering, social forandring, retssager, organisatoriske ledelse, institutionelle reformer, retsvæsenet ledelse, valgkamp, ​​retssystemer, forfatningsret, racemæssig retfærdighed, værdipapirer, finans, venture lov medier & internet, social velfærd, religionsfrihed, arbejdskraft, økonomisk udvikling, strafferet, civilret, arealanvendelse, ejendom, miljø, økonomisk retfærdighed, sundhedspleje, folkesundhed, fattigdom, sikkerhed, energi, film og medier produktion, IT, IP , indvandring, menneskerettigheder, bio etik, bioteknologi, patentret, og meget mere.

Den DJS, og Ph.D. i Law & Policy er juridiske naturvidenskabelige uddannelser på Cambridge Graduate University og College of Law, Politik & Globale Studier 'mest avancerede lov grader, designet til førende jurister, statslige lovgivning og politiske beslutningstagere, internationale og regionale selvstændige erhvervsdrivende og juridiske akademikere, der ønsker at forfølge anvendt lederskab sammen med vedvarende uafhængig undersøgelse, forskning og skrivning. Cambridge Graduate University har en levende fakultet succesfulde praktikere og forskere fra hele verden. Mange af de globale kohorte medlemmer er allerede dommere, advokater, og fakultetet i deres hjemlande, USA eller i andre lande. DJS og Ph.D. kandidater vil producere en afhandling, der vil udgøre en væsentlig og værdifuldt bidrag til juridisk stipendium.

Der er fem trin til DJS og ph.d., i Law & Policy program:

• Færdiggørelse af en studieplan, der omfatter naturligvis arbejde

• En vellykket gennemførelse af den omfattende eksamen

• Præsentationer på Doctoral Colloquium

• Fremlæggelse og godkendelse af en ph.d.-afhandling

• Vellykket mundtligt forsvar af afhandlingen

De to af disse krav-forberedelse og gennemførelse af en studieplan, og en vellykket gennemførelse af den omfattende eksamen-er afsluttet i løbet af første studieår først. De DJS og Ph.D. i lov kandidater normalt fuldender de resterende krav-præsentationer på ph.d. kollokvium, indsendelse og godkendelse af afhandlingen, og mundtligt forsvar af afhandlingen-perioden 12-36 måned efter afslutningen af ​​den omfattende eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i juridiske studier
    • Lacey, USA
  • LLM i juridiske fonde
    • Bath, Det Forenede Kongerige
  • LLB (Hons) i lov
    • Bath, Det Forenede Kongerige