Keystone logo
Católica Global School of Law LL.M. Lov i en digital økonomi
Católica Global School of Law

LL.M. Lov i en digital økonomi

Lisbon, Portugal

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 14.000

På campus

Introduktion

LL.M. Lov i en digital økonomi

Digitale teknologier omformer stort set alle retsområder. Fremkomsten og den hurtige udvikling af teknologier som kunstig intelligens, cloud computing, blockchain og Internet of Things har testet grænserne for eksisterende juridiske regler og sat gang i debat om, hvorvidt de er egnede til formålet. Målet med dette program er at forberede eleverne til at forstå og forudse disse udfordringer og til at blive dygtige praktikere i en digital økonomi.

Hvorfor lov i en digital økonomi

Med dette mål for øje er programmet designet til at give eleverne den nødvendige tekniske viden om funktionen af nye teknologier. Vi tror på, at vores kandidater kun vil være i stand til at engagere sig kompetent med interessenterne i en digital økonomi – det være sig regulatorer, nystartede iværksættere eller større teknologivirksomheder – hvis de forstår, hvordan den teknologiske kontekst former de juridiske problemer, de står over for.

Teknologiadvokater skal også operere i sammenhæng med flere jurisdiktioner og føle sig trygge ved at arbejde med juridiske kilder fra forskellige oprindelser. I overensstemmelse med tilgangen til de andre programmer, der tilbydes af Católica Global School of Law , er kurserne undervist i LL.M. 'Law in a Digital Economy' vil have et globalt fokus i stedet for et rent nationalt eller regionalt.

Desuden er disse kurser, der kræver, at eleverne kommer til undervisningen fuldt forberedt og deltager aktivt. Proaktiv læring er afgørende for at udvikle elevernes kritiske tænkning og tilpasningsevne – to færdigheder, der er afgørende for dem, der vil praktisere inden for et juraområde, der er i ubarmhjertig udvikling.

Program information

Deltagelse og ECTS
Denne LL.M. er en etårig fuldtidsuddannelse, der løber fra september til juli. Den akademiske kalender er opbygget i tre terminer opdelt i 12 timers undervisning om ugen, 4 timer om dagen, normalt afholdt om morgenen, fra mandag til lørdag.

Semester i udlandet
Studerende opfordres til at drage fordel af udvekslingsaftalerne med top amerikanske og europæiske juraskoler og deltage i et ekstra semester i udlandet.

Kandidatafhandling
Studerende, der er godkendt i en Master of Laws-afhandling, vil modtage et Master Diploma ifølge Bologna-erklæringen.
Brasilianske studerende, der er godkendt i en Master of Laws-afhandling, vil modtage et Master Diploma, der kan blive anerkendt som et "Diploma de Mestrado" i Brasilien.

Dobbelt grader

Católica LL.M. studerende har mulighed for at forlænge deres studier og opnå en anden LL.M. grad i et af følgende prestigefyldte partneruniversiteter.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål