Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Introduktion

Católica Global School of Law blev oprettet i 2009 og er siden blevet epicentret for Universidade Católica Portuguesas voksende fokus på tværnational juridisk uddannelse. Baseret i Lissabon – en geografisk og strategisk bro mellem Europa og USA – blev Católica Global School of Law skabt med det grundlæggende formål at forberede fremtidige generationer af advokater til at praktisere i sammenhæng med flere jurisdiktioner og forskellige juridiske kilder.

Siden grundlæggelsen har Católica Global School of Law haft succes med at nå en række mål. Det har tiltrukket bemærkelsesværdige grupper af forskere, både fastboende og besøgende, og kohorter af kandidatstuderende fra mere end 50 forskellige nationaliteter, som begge kommer fra prestigefyldte juraskoler fra hele verden. Det har lanceret fire topmoderne programmer: LL.M. Jura i en europæisk og global kontekst , LL.M. International Business Law , LL.M. Jura i en digital økonomi , og den globale ph.d. i jura . Kvaliteten af disse programmer blev konsekvent anerkendt af Financial Times i mange år, som har valgt Católica Global School of Law som en af de mest innovative juraskoler i verden.

Samlet set har Católica Global School of Law formået hurtigt at blive et afgørende center for juridisk undervisning og forskning på det kontinentale Europa, efter at have været et stiftende medlem af Law Schools Global League og for nyligt tilsluttet sig European Law School Network.


Mission & Værdier

Hos Católica Global School of Law sigter vi efter at give en uovertruffen akademisk oplevelse , der forbereder vores kandidater til at blive ledere i advokatbranchen. Den erfaring, vi giver, er baseret på en grundlæggende overbevisning: at studiet af jura ikke kun handler om at mestre de juridiske regler, men også om at forstå den sociale, politiske og økonomiske kontekst, som loven fungerer i.

Vi stræber efter at fremme en kultur af ekspertise inden for juridisk uddannelse og forskning ved at fremme kritisk tænkning, innovativ problemløsning og tværfagligt samarbejde. Vores fakultet består af førende juridiske forskere og praktikere , der bringer et væld af viden og ekspertise til klasseværelset, i programmer, der er designet til at give studerende et globalt perspektiv om loven. Vi prioriterer også praktisk læring gennem en række færdighedsseminarer, tvister og andre oplevelsesmæssige muligheder, der giver vores studerende mulighed for at anvende deres viden i den virkelige verden.

En førende juraskole skal også være et støttende fællesskab, der værdsætter mangfoldighed, inklusion og socialt ansvar . Hos Católica er vi forpligtet til at skabe et miljø, der er imødekommende og inkluderende for studerende fra alle baggrunde, samt til at fremme en servicekultur, der afspejler vores engagement i offentlighedens interesse.

I sidste ende er vores mål at producere kandidater, der ikke kun er fremragende advokater, men også banebrydende, som vil have en positiv indflydelse på deres lokalsamfund og samfundet som helhed.

Placeringer

Spørgsmål