Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Introduktion

Center for International Legal Studies - CILS / Center - er et non-profit juridisk forsknings-, uddannelses- og undervisningsinstitut, der er oprettet og fungerer som et samfund af almen interesse under østrigsk lov. Dets internationale hovedkvarter har været i Salzburg, Østrig siden 1976. Dets væsentlige formål er at fremme og formidle viden blandt medlemmer af det internationale juridiske samfund. CILS afholder flere seminarer hvert år i Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika, Asien og Mellemøsten. Disse konferencer og møder er blevet certificeret til CLE / CPD-kredit af Law Society of England og Wales, advokatkontoret i Holland, staterne i Californien, New York, Texas og andre stater baseret på gensidighed. Center for International Legal Studies har udviklet, koordineret og offentliggjort mere end 100 juridiske forskningsprojekter siden 1977. Næsten 5.000 advokater over hele verden er blevet anerkendt for deres bidrag til CILS-projekter. Mere end 300 har tilmeldt sig CILS Congress of Fellows. Andre anerkendte akademikere og praktikere støtter centret som fulde og æresmedlemmer og associerede medlemmer. Centrets internationale praksis for praksis inden for juridisk praksis placerer unge advokater og advokatstudenter i uddannelsespositioner hos advokatfirmaer i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Afrika. Disse praktikanter kan også modtage kredit i deres advokatskolers JD- eller LLM-programmer, og CILS opretholder også institutionelt samarbejde med flere advokatskoler med henblik herpå. Gennem sit program for besøgende professorer placerer centret erfarne praktikere i besøgende professorater ved institutioner i Østeuropa og de tidligere sovjetrepublikker. Mere end 300 ledende advokater har optaget næsten 700 ansættelser siden programmet startede i 2006.

FDI2015xs

I samarbejde med Lazarski University Warszawa, Lixin University Shanghai og Central European University Vienna tilbyder centret en LLM i transnational kommerciel praksis for jurister og praktikere. LLM kræver tilfredshed på 21 point i løbet af en periode på to til tre år. Cycle I undervises i Wien, Østrig, Cycle II undervises i Shanghai, Kina, og Cycle III undervises i Warszawa, Polen. Resterende cyklus I er obligatorisk. Cycle II og Cycle III sessionerne er valgfri. Femten point er tilgængelige online. Center for International Legal Studies organiserer og har sammen med SULS, PUSL, DIS og KCL grundlagt den udenlandske direkte investering International Arbitration Moot, den førende konkurrence mellem voldgift og investor-stat. Centret administrerer International Business Law Consortium, en alliance af udvalgte uafhængige advokatfirmaer, der hjælper hinanden med at betjene deres klienter internationalt.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill Foundation-stipendier

En gave fra t han Yorkhill Foundation giver CILS Velgørere til fond to full-privattimer stipendier, hver med en værdi på US $ 13.860, for deltagelse i LL.M. i Transnational handelspraksis program begynder i 2021. Ansøgere skal indsende et curriculum vitæ, ledsaget af to skrivelser af reference og en erklæring om, hvorfor c ompletion af LL.M. vil have værdi ikke blot for ansøgeren, men også ansøgerens juridiske samfund en nd offentligheden en t stor. Fristen for modtagelse af ansøgningen om et Yorkhill Foundation- stipendium er 15. januar 2021.

CILS Benefactors Inc.-stipendier

CILS Velgørere Inc. er en registreret velgørenhedsorganisation, at yder støtte til elever fra udvalgte lande, der ellers ikke havde råd til at deltage i LL.M. program. CILS Velgørere Inc. giver 20 50% privattimer stipendier, der begynder i 2021. Ansøgninger fra kvalificerede studerende vurderes på en første- kommer, første-mølle-princippet. Fristen for ansøgning om en 50% stipendium er 30 dage før påbegyndelsen af en akademisk session. Når tildelt, vil stipendiet fortsat gælde for alle kreditter (bolig, fjernundervisning, og praktikophold), der kræves for at fuldføre LL.M. i tværnational kommerciel praksis. CILS Benefactors Inc. har været liberal i at yde finansiering. Direkte finansiering anmodninger til Center for International Legal Studies med indgivelsen af LL.M. Ansøgning.

Placeringer

 • Warsaw

  Warsaw, Polen

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Spørgsmål