Keystone logo
Université libre de Bruxelles - ULB LL.M. in International Business Law
Université libre de Bruxelles - ULB

LL.M. in International Business Law

Brussels, Belgien

9 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 6.900

På campus

* Ansøgningsfristen er den 1. marts for studerende, der kræver visum. Alle andre studerende kan søge senest 1. juni Løbende ansøgninger afhængigt af ledige pladser: Efter 1. juni.

Introduktion

LL.M. i International Business Law er et engelsksproget fuldtidsprogram. Det er et 60 ECTS-point (et år) postgraduate universitetsprogram, der løber fra slutningen af september til juni. Kurserne er opdelt i to semestre, med eksamener i januar og juni. Vores kernepensum dækker hovedområderne inden for erhvervsret og byder på små seminarstilklasser udelukkende for LL.M. studerende. LL.M. lægger vægt på aktiv læring gennem falske aktiviteter i klassen, præsentationer og diskussioner i små grupper.

The LL.M. is designed for students who wish to take full advantage of the extraordinary range of opportunities offered in Brussels, the capital of Europe. The program includes visits to the institutions of the European Union (European Commission, Council, and Parliament) which are headquartered in Brussels. The LL.M. is part of the program offering of the University of Brussels (Université libre de Bruxelles, or “ULB”), one of the leading universities in Europe, with 25.000 students, 32% of which come from outside of Belgium.

ULB tilbyder ekstraordinære ekstra-curriculære og co-curriculære aktiviteter, herunder foredrag, workshops, praktikophold, skriveseminarer, karrierearrangementer og sociale aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter er integreret i vores akademiske program. LL.M. søger højt motiverede studerende og selvstændige elever, der er klar til at engagere sig i små gruppediskussioner, som ønsker at uddybe deres viden om international erhvervsret.

Hurtige fakta

  • 2:1 studerende: fakultet forhold
  • Virkelig global elevgruppe
  • Gennemsnitlig klassestørrelse 35 elever
  • LL.M. kernekurser forbeholdt LL.M. studerende
  • Beliggenhed i hjertet af Bruxelles
  • Aktive undervisningsmetoder (hovedsag, vidneafhøring, falsk investeringsvoldgift, klassepræsentationer)
  • Bedømmelse baseret på eksamener, projekter og klassedeltagelse
  • Fakultet af både akademikere og aktive praktikere i stand til at dele praktisk indsigt og erfaring
  • Ekstra-currikulære aktiviteter såsom gæsteforelæsninger, adgang til konferencer om at skære i juridiske spørgsmål og besøg i de europæiske institutioner, som har hovedkvarter i Bruxelles
  • En dedikeret akademisk koordinator rådgiver alle LL.M. studerende

Uddannelsen tilrettelægges gennem afdelingen for efteruddannelse. Det er officielt anerkendt af Communauté Française i Kongeriget Belgien som et universitetsprogram på niveau 7, uden at sanktionere en akademisk rang, hvilket betyder, at under belgiske love og regler, LL.M. kvalificerer ikke til adgang til den belgiske advokatstand eller til regulerede juridiske erhverv. Studerende, der ønsker at søge den akademiske anerkendelse af programmet (eller adgang til en ph.d.) i deres hjeminstitutioner eller lande, rådes til at søge information om en sådan anerkendelse, før de tilmelder sig.

LL.M. kandidater, der gennemfører programmet med succes, tildeles en LL.M. i international erhvervsret, underskrevet af rektor for Université libre de Bruxelles (ULB). De fleste ansøgere til LL.M. vil allerede have en grad, der giver adgang til baren (i Storbritannien, for eksempel, er dette en LLB, mens det i Europa er en Master). Hvert år fortsætter kandidaterne med at arbejde på internationale advokatfirmaer i Bruxelles, store konsulentfirmaer, internationale og europæiske institutioner og firmaer i deres hjemlande i hele Europa og verden.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål