Keystone logo
Brooklyn Law School Juridisk engelsk program
Brooklyn Law School

Juridisk engelsk program

New York, USA

0 Weeks

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* for de tre-ugers kursus, $ 1250 for en uge kursus.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

juridisk engelsk program


Brooklyn Law School nye Legal Language Institute blev etableret i erkendelse af, at den globaliserede juridiske samfund driver forretning på mange sprog, og kræver en forståelse af forskellige juridiske kulturer. Instituttets uddannelsesprogrammer vil præsentere muligheder for advokater og studerende fra udlandet til at skærpe deres beherskelse af sproget i amerikansk juridisk diskurs. Det vil også give de studerende mulighed for at studere de juridiske kultur og sprog i andre lande.


Instituttet vil lancere sine pædagogiske aktiviteter med et intensivt Juridisk engelsk program, der tilbydes hver juli (se nedenfor). I den nærmeste fremtid, vil instituttet udvide sine aktiviteter til også at omfatte kurser for amerikanske og udenlandske advokater i den juridiske terminologi og begreber i andre juridiske sprog, herunder tysk, spansk, fransk, russisk og kinesisk. Disse kurser vil være åben for BLS studerende og til medlemmer af de juridiske og erhvervslivet, der er interesseret i honing deres færdigheder i sprog og lov af andre retlige kulturer.


Instituttet - en del af den berømte Center for Law, sprog og kognition - også vil afholde konferencer i partnerskab med sproglige og jura centre fra udlandet, oprettelse af det som en af ​​verdens førende i håndteringen flersprogede juridiske spørgsmål.


Juli Intensiv Juridisk engelsk Program


Som reaktion på de uddannelsesmæssige behov og krav fra de mange ansøgere til LL.M. Programmer til udenlandsk uddannede advokater, der er interesseret i at studere lov i USA, Brooklyn Law School introducerer to sommerkurser på lovlig engelsk. Selv de studerende med meget høje TOEFL score ville drage fordel af en dedikeret fordybelse i juridisk engelsk forud for starten af ​​deres amerikanske lov uddannelsen. Denne intensiv træning i sprog - enten i en uge kursus eller tre-ugers kursus - vil give de studerende en fordel i deres amerikanske juridiske undersøgelser.


Selvom vi forventer, at de fleste studerende vil være udenlandsk uddannede advokater indskrevet i US LL.M. programmer, der vil begynde i august, begge kurser er åbne for studerende og praktikere med tilstrækkelig færdigheder i engelsk, der ønsker at forbedre deres færdigheder i juridisk engelsk.


Curriculum og fakultetet


Deltagerne vil sætte individuelle mål i starten af ​​kurset og vil blive forsynet med en vurdering af deres fremskridt ved afslutningen. De primære fagområder er:

  • lytte og tale: telefon, forhandling, møde og interview færdigheder, klient kommunikation, formelle og uformelle præsentationer;
  • juridisk skriftligt: ​​kontraktkoncipering, breve, juridiske resuméer forudsigende og overbevisende skriftligt, og for det
  • læsefærdigheder og analyser: kontrakt og lovpligtige fortolkning, juridisk ordforråd, det amerikanske retssystem, og områder af loven.


For deltagere med begrænset tid, vil en uges intensiv version af kurset blive tilbudt. Indholdet vil fokusere på de samme områder som nævnt ovenfor.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Bachelor i Thanksgiving og Tyrkietforbrug
  • Siedlęcin, Polen
  • Mała Kamienica, Polen
  • + 3 Mere
 • LLB English and French Law (Licence)
  • Colchester, Det Forenede Kongerige