Keystone logo
Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Introduktion

Brooklyn Law School 's grundlæggende mission er at give sine studerende den viden, færdigheder og etiske værdier, der er nødvendige for en karriere i loven. En velafrundet juridisk uddannelse udsætter eleverne for teori og juridisk doktrin og giver dem de praktiske færdigheder, der forventes af dem som advokater. For at nå sin mission har lovskolen skabt og fortsætter med at skabe et samfund af fremragende juridiske lærde og lærere og studerende, der er blandt de bedste og de lyseste.

Brooklyn Law School er dedikeret til at bidrage til fremme af vores forståelse af loven, juridiske institutioner og samfundet som helhed.

Brooklyn Law School's fakultet producerer en imponerende arbejdsgruppe, herunder casebooks, afhandlinger og artikler i fornemte tidsskrifter. Fakultetets statur har i høj grad forbedret lovskolens omdømme i hele USA og i udlandet.

Brooklyn Law School kan prale af mere end et århundrede erfaring med at træne eleverne til at engagere sig i praksis i loven.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • New York

    Brooklyn Law School 250 Joralemon St, Brooklyn, 11201, New York

    Spørgsmål