Keystone logo
Brickfields Asia College LLB (Hons) british universitet transfer grad
Brickfields Asia College

LLB (Hons) british universitet transfer grad

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Konkurrencedygtige studieafgifter (stipendier)

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

BAC har den meget populære britiske Transfer Degree Programme (lov), hvor de studerende får mulighed for at gennemføre en 1 + 2 (1 år ved BAC og 2 år ved en partner UK University) eller 2 + 1 (2 år på BAC og 1 år på en partner UK University) afhængig af deres præferencer og sender i området fra 600 til 700 studerende om året for at færdiggøre deres sidste år i Det Forenede Kongerige. Nogle eventuelle andre institutioner give de studerende vælge at få adgang til et så stort antal universiteter til at forfølge deres sidste år og bedste af alle studerende får en anerkendt UK adgangsgivende eksamen.

Efter en vellykket afslutning af programmet, vil de studerende blive tildelt et internationalt anerkendt LLB (Hons) grad fra deres valgte UK partner universitet. Eleverne kan vælge mellem en række forskellige grader, der tilbydes af en række top notch universiteter som universiteterne i Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull og Hertfordshire.

BAC britiske Transfer Kandidatuddannelsen (lov) er fuldt akkrediteret af den malaysiske agenturet kvalifikationer (MQA) og Storbritannien Joint Academic Stage Board (JASB). Studerende dimitteret med en grad fra en partner universitet får derfor UK Qualifying status, hvilket gør dem berettiget til Bar Professional Training Course (BPTC). Enkeltpersoner har til hensigt at drive advokatvirksomhed med denne grad kan således gå i gang med enten BPTC i Storbritannien eller certifikat i retspraksis (CLP) i Malaysia (hvis en malaysisk eller malaysisk Resident) eller tilsvarende certificering i deres eget land.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • LLM Legal Practice (SQE1&2) Online - fuldtid
    • Online
  • LLM Legal Practice (SQE1 & 2) Online - Deltid
    • Online
  • Postgraduate Diploma in Law (PGDL) Online - Fuldtid
    • Online