Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Introduktion

Siden 1991 har Brickfields Asien College (BAC) etableret sig som den hurtigste & smarteste måde at UK Law & Business grader. Efter at have sendt mere end 6500 jurister i praksis, har kollegiet etableret et fremragende ry som leverandør af et højt uddannelsesniveau. Dens kandidater er meget efterspurgt af lokale og internationale virksomheder i både den offentlige og den private sektor.

BAC har i øjeblikket partnerskaber og tilhørsforhold med mere end 20 udenlandske universiteter (hovedsagelig i Det Forenede Kongerige) og faglige organisationer, der tilbyder de studerende adgang til over 70 verdensklasse Law og Erhvervsministeriet grader og faglige kvalifikationer, der kan udfyldes lokalt eller i udlandet.

BAC har produceret over 200 Verden og National Top studerende, Book Prize Winners, 1. klasse og 2. Overmateriale i de seneste to år alene. Succesen med de studerende viser BAC forpligtelse til at levere en bemærkelsesværdig lærerig oplevelse. I erkendelse heraf blev BAC tildelt Brand Laureate Best Brand i Legal Education for 2012 og SMV anerkendelse Award 2013 for Service Excellence.

BAC berømte fakultet af højt kvalificerede forskere og erfarne praktikere giver rygraden til BAC succeshistorie i at levere det bedste for sine studerende. Sammen med metodisk undersøgt og forberedt undervisningsmaterialer, e-learning portal giver runde-the-clock støtte, så alle studerende til at realisere deres fulde potentiale.

BAC er forpligtet til at gøre alt studerendes uddannelsesmæssige oplevelse på kollegiet en fornøjelig, givende og vellykket og samtidig øge deres kvalifikationer for at sikre deres fremtidige succes. BAC ser frem til at byde de studerende til at gøre deres uddannelsesmæssige oplevelse på kollegiet sjovt, givende og vellykket.

Placeringer

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Spørgsmål