Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Introduktion

Hvorfor BU Law?

Boston University School of Law er en af landets bedste juraskoler med en ekspertisehistorie, der går tilbage til 1872. Vores fakultet er konsekvent anerkendt for exceptionel undervisning, fremragende stipendium og transformativt mentorskab. Med mere end 25.000 alumner, der bor i alle 50 stater og mere end 100 lande rundt om i verden, har vores kandidater adgang til et stort globalt netværk, der bidrager til deres professionelle succes. BU Law-komplekset, der består af den avancerede Sumner M. Redstone-bygning og det tilstødende 17-etagers tårn, er beliggende i hjertet af Boston med udsigt over Charles River.

akademikere

Kursusarbejdet på BU Jura er uden tvivl krævende. Men belønningerne er lige så virkningsfulde. Med fejrede, dygtige fakultetsmedlemmer som guider kan du udfordre dig selv ved at vælge mellem mere end 200 kurser og seminarer, der kan forberede dig til en række forskellige praksisområder - en af de dybeste jurastudier i landet. US News & World Report har rangeret flere af vores programmer blandt de bedste i landet, herunder sundhedslovgivning (#5) og intellektuel ejendomsret (#11). Du kan også blive ved med at skærpe din ekspertise i et af fire LLM-programmer, 16 dobbeltuddannelsestilbud eller flere certifikatprogrammer. Eller få international eksponering i et af 20 studier i udlandet 18 steder rundt om i verden. Med andre ord giver BU Jura ingen mangel på muligheder for at vokse – som advokat og som person.

Mangfoldighed på Juridisk Institut BU

Åben for alle siden 70'erne. 1870'erne.

Siden vores grundlæggelse i 1872 har Boston University School of Law tilbudt juridisk uddannelse til alle kvalificerede studerende uden hensyn til race, køn eller religion. Faktisk var vi en af de første, der gjorde det længe før de fleste skoler - og derfor er mange af vores elever blevet "første" inden for deres felt.

Et netværk af støtte

BU Laws engagement i en mangfoldig elevkreds begynder i god tid før du ankommer til campus og rækker langt ud over eksamen.

 • Før skole: Du vil blive forbundet med en overklassemand i løbet af sommeren, som kan besvare alle spørgsmål, du måtte have. Så kan du vælge at deltage i Be Yourself Orientation, en to-dages serie af velkomstbegivenheder for farvede studerende, dem, der identificerer sig som LGBTQIA, og deres allierede forud for generel orientering.
 • Som studerende: Du vil finde et veludviklet system af støtte og mentorskab til at hjælpe dig gennem din tid på jurastudiet. Blot nogle få af de personer, der fungerer som ressourcer for dig, inkluderer:
 • Fakultet: Ud over din fakultetsrådgiver, som vil hjælpe dig med at vejlede dig i akademiske og professionelle beslutninger, vil du blive matchet med en fakultetsmentor med fælles personlige eller karriererelaterede interesser. Du kan også have mulighed for at fungere som forskningsassistent for eller være medforfatter til en artikel med en professor, hvis særlige akademiske aktiviteter stemmer overens med dine.
 • Administratorer: Dean Onwuachi-Willig holder regelmæssige rådhuse, kontortider og andre uformelle sammenkomster som en platform for din stemme. Associate Dean for Equity, Justice & Engagement letter fakultetsansættelser og -uddannelse i overensstemmelse med vores institutionelle værdier for retfærdige uddannelseserfaringer. Det meget tilgængelige Student Affair Office tilbyder adskillige ressourcer, både akademiske og personlige, til at støtte jurastuderende. Og BU Laws udpegede direktør for studerendes mangfoldighed, lighed og engagement er dedikeret til at dyrke et fællesskab, der byder forskellige individer og en bred vifte af overbevisninger, ideer og meninger velkommen. Mød direktøren for Diversity, Equity & Engagement.
 • Studerende på øverste niveau: BU Law er kendt for sit usædvanligt venlige fællesskab, og studerende på øverste niveau er drivkraften bag dette omdømme. Uanset om det er din officielle studievejleder eller en ældre studerende, der uopfordret sender dig noter via e-mail, når du går glip af undervisning, holder 2 og 3L'er øje med dig, hvilket ikke mange juraskoler kan sige.
 • Studenterorganisationer: BU Law har mere end 30 studenterorganisationer - inklusive tolv affinitetsgrupper - med fokus på personlige spørgsmål, faglige eller særlige interesser og sociale aktiviteter. Disse grupper holder ofte netværksarrangementer med fagfolk i lokalsamfundet og alumner, hvilket bringer os til...
 • Alumni: BU Laws netværk af næsten 25.000 alumner, der praktiserer på forskellige områder rundt om i verden, er den ultimative karriereressource. Du vil blive parret med en alumni-mentor som en 1L for straks at drage fordel af vejledningen og karriererådgivningen fra en person, der praktiserer inden for et felt, sektor eller geografisk sted, der interesserer dig.
 • Mens du søger job: Career Development & Public Service Office (CDO) vil arbejde tæt sammen med dig for at identificere din karrierevej og de skridt, du skal tage for at forberede dig på den. Din karriererådgiver, en advokat, der tidligere har praktiseret inden for det juraområde, som du er interesseret i, vil introducere dig til vores robuste rekrutteringsprogrammer, vores store alumni-netværk og de mange andre karriereressourcer, du har til rådighed som jurastuderende på BU.
 • Som alun: Support stopper ikke ved eksamen. Ikke alene vil du have et enormt professionelt netværk af BU Law-alumner, men CDO fortsætter også med at støtte kandidater i deres karrieresøgninger, og programmer som Loan Repayment Assistance Program tilbyder lånetilgivelse til alumner, der praktiserer i den offentlige sektor.

Indlæggelser

Placeringer

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Spørgsmål