Keystone logo
Beijing Institute Of Technology Cand.jur
Beijing Institute Of Technology

Cand.jur

Request duration

, Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

The School of Law følger uddannelsesmodellen "Law + Technology" og dyrker internationale og tværfaglige juridiske talenter på højt niveau. School of Law tilbyder nu et masterprogram i international ret.

Baseret på BIT's fordele inden for videnskab og teknologi inden for det nationale forsvarsområde, har School of Law udviklet ekspertise inden for emner inden for international ret, især rumret. Dets Space Law-program har en førende position i Kina og har et godt ry i det internationale rumlovssamfund. "National Administration of Space Law Center" blev etableret i BIT i 2016.

International lov fokuserer på international menneskerettighedsret, international offentlig ret, international økonomisk ret, international rumret, sammenlignende aftaleret og immigrationsret osv. Økonomisk analyse af lov fokuserer på den økonomiske analyse af retssystem og juridisk praksis. Det foreslår at gøre brug af økonomiske principper og metoder, især omkostninger og profit, til at analysere juridiske system og juridiske spørgsmål.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Professionel juridisk praksis LLM
    • London, Det Forenede Kongerige
  • Kandidatgrad i strafferetspleje
    • Online Mexico
  • LLM i professionel juridisk praksis
    • Online