Keystone logo
Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Introduktion

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law er den eneste Dominikanske Law School i USA og den første amerikanske Law School, der er en del af et universitet grundlagt af religiøse kvinder. School of Law bestræber sig på at tilbyde en juridisk uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt miljø med en religiøs dimension. Undersøgelse og refleksion fører til informeret handling, og en forpligtelse til social retfærdighed fører til samarbejdstjeneste. School of Law fremmer de højeste standarder for etik og kompetence inden for udøvelse af jura og andre sysler. School of Law søger at udfordre studerende til at omfatte intellektuelle, personlige, etiske, åndelige, økologiske og sociale ansvar i en atmosfære af akademisk frihed. Programmet stræber efter at udstyre sine kandidater til at anvende den viden, værdier og færdigheder, de tilegner sig for at forbedre personlig vækst, det juridiske erhverv, retsvæsenet, samfundet og jordens samfund. Inden for sin katolske dominikanske tradition værdsætter School of Law spørgsmål om tro gennem religionsfrihed. School of Law søger at forbedre mangfoldigheden i vores samfund og erhvervet. Det støtter rekruttering og fastholdelse af medlemmer af underrepræsenterede grupper, især racemæssige og etniske minoriteter, for at skabe et mere forskelligartet fakultet, personale og studentergruppe.

Fagligt og dedikeret til deres kaldelse, har Barry Law-fakultetet fremragende legitimationsoplysninger inden for undervisning, stipendium og service. Som tidligere diplomater, forhandlere, menneskerettighedsforkæmpere, videnskabsmænd og retstvister bringer vores fakultetsmedlemmer et niveau af viden og engagement, der kun kan opnås gennem erfaring. Til gengæld videregiver de denne forskelligartede uddannelse til dig, jurastuderende.

Barry fremmer og støtter det intellektuelle liv og understreger livslang læring, vækst og udvikling. Universitetet forfølger videnskabelig og kritisk analyse af grundlæggende spørgsmål om den menneskelige oplevelse. I jagten på sandheden fremmer universitetet udviklingen af løsninger, der fremmer det fælles gode og et mere humant og retfærdigt samfund.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Orlando

    East Colonial Drive,6441, 32807, Orlando

    Spørgsmål