Keystone logo
Bar-Ilan University LLB (bachelor i jura)
Bar-Ilan University

LLB (bachelor i jura)

Ramat Gan, Israel

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

ILS 14.000 / per year *

På campus

* grundundervisning | for udenlandske studerende 25 % over basisundervisningen for israelske bachelorstuderende

Introduktion

BIU's Juridiske Fakultet er kendt for sin banebrydende juridiske og tværfaglige forskning og fremragende undervisning, samtidig med at de er dybt forbundet med det israelske samfund og fremmer et lovbegreb, der vedrører fællesskaber, relationer og fremme af social retfærdighed. Dialog og samarbejde, positiv og kreativ tænkning, kompleks træning og kommunikation tilskyndes.

Områder med innovation og særlig ekspertise omfatter religion og lov, bæredygtighed og miljøretfærdighed, familieret, lov og teknologi, regulering, konfliktløsning og forhandling.

Fakultetet har et omfattende klinisk set-up og forskningscentre, der fremmer social retfærdighed, som er involveret i dybe forandrings-, vækst- og udviklingsprocesser i det israelske samfund og samtidig skabe en dyb forbindelse mellem teori og praksis.

BIU's Juridiske Fakultet har omfattende internationale forbindelser og udvekslingsaftaler med nogle af de førende skoler i USA, Europa, Canada og Kina.

Vores fakultetsmedlemmer, hvoraf mange er kandidater fra Ivy League og andre topuniversiteter verden over, er på forkant med forskning i Israel og internationalt og inviteres jævnligt til at forelæse og undervise på nogle af verdens mest prestigefyldte universiteter.

Det Juridiske Fakultet har valgt at definere sig selv gennem ekspertise og innovation inden for forskning og undervisning, sideløbende med et stærkt engagement i israelsk lov og samfund.

Beståelsesprocenten for vores studerende i den israelske advokateksamen er omkring 98%.

Indlæggelser

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål