Keystone logo
Anglia Ruskin University LLB (Hons) i jura
Anglia Ruskin University

LLB (Hons) i jura

Chelmsford, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

På campus

* Studerende fra Storbritannien: 9.250 £ om året | internationale studerende: 15.000 £ om året

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Uddannelse til advokat eller advokat. Få praktisk erfaring i vores juridiske klinikker og professionel vejledning - og bliv klar til at arbejde inden for det juridiske område.

Du ønsker at finpudse din juridiske viden, lære af fagfolk og få praktisk erfaring.

Vores jurastudie giver dig de syv grundlæggende juridiske kundskaber og opfylder kravene fra Solicitors Regulation Authority og Bar Standards Board til en karriere som advokat eller barrister i Storbritannien, og giver dig rabat på BARBRI SQE-forberedelseskurser.

Du kan studere i Cambridge, Chelmsford eller Peterborough, arbejde med kvalificerede advokater i vores juridiske klinikker og øve dig i skuespilretssale.

Hvis du håber at kunne bruge dine juridiske færdigheder på andre områder - f.eks. inden for forretning, finans, politik eller offentlig tjeneste - vil vores jurastudie give dig de overførbare færdigheder, du har brug for.

Mange af vores studerende vælger at studere jura, fordi de motiveres af tanken om at hjælpe mennesker. Så fra dit første år har du mulighed for at arbejde på vores juridiske klinikker i Cambridge eller Chelmsford. Med støtte fra kvalificerede advokater skal du rådgive offentligheden om juridiske spørgsmål.

Når du går ind i år 2, kan du også deltage i vores mentorordning og få råd og vejledning fra en jurist.

Det er også værd at melde sig ind i vores studentersamfund for jura. De deltager i nationale konkurrencer som f.eks. mootingkonkurrencer og har en god historik med succes. Det kan være en fantastisk præstation at føje til dit CV.

Alle disse praktiske erfaringer understøttes naturligvis af undervisning i klasseværelset. Vores undervisere kombinerer akademiske moduler med moduler, der fokuserer på områder af professionel praksis, f.eks. menneskerettighedslovgivning.

Efterhånden som du kommer videre på LLB (Hons) Law-kurset har du mulighed for at tage valgfrie moduler og udforske områder af juraen, som er af særlig interesse for dig.

Uanset hvilket område du fokuserer på, kan du stole på vores personlige tutorsystem, som giver dig regelmæssig, struktureret støtte i hele din tid på ARU.

Du har mulighed for at tage denne uddannelse som en fireårig uddannelse med et grundforløbsår. Hvis du vælger at læse i Cambridge eller Chelmsford, vil du studere hos vores partner, ARU College, i Cambridge i år 1 og derefter i Cambridge eller Chelmsford i år 2-4. Hvis du vælger at studere i Peterborough, skal du bo der i alle fire år af din uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i juridiske studier
    • Lacey, USA
  • LLM i juridiske fonde
    • Bath, Det Forenede Kongerige
  • LLB (Hons) i lov
    • Bath, Det Forenede Kongerige