Keystone logo
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Introduktion

American University Washington College of Law blev grundlagt i 1896 af Ellen Spencer Mussey og Emma Gillett på et tidspunkt hvor kvinder i vid udstrækning blev udelukket fra det juridiske erhverv. Med Online Master of Legal Studies programmet hæder College of Law sine grundlæggers legater ved at levere en højkvalificeret juridisk uddannelse, der giver fagfolk mulighed for at bruge deres juridiske evne til at give deres samfund tilbage.

Programmet er designet til ikke-advokater, der kunne drage fordel af grundlæggende juridisk uddannelse, men ikke ønsker at blive praktiserende advokater. Studerende deltager i live online klasser, hvor de samarbejder med fakultetet og lærer juridiske procedurer og begreber, der kan forbedre deres evne til at udføre deres arbejde. Læreplanen fokuserer på juridiske emner som compliance, sundhedslovgivning, cyberlovgivning og forretningslovgivning for at hjælpe de studerende til at anvende juridiske færdigheder på tværs af forskellige brancher.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Spørgsmål