Keystone logo
American University LL.M. i internationale menneskerettigheder og humanitær ret
American University

LL.M. i internationale menneskerettigheder og humanitær ret

Washington, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 43.116 / per semester *

På campus

* 43.116 dollars (fuldtid) eller 30.433 dollars (deltid)

Introduktion

International Law Program of American University Washington College of Law (AUWCL) er rangeret som nr. 6 blandt alle jurastudier i landet i henhold til U.S. News & World Report 2021!

I 2015 var LL.M. i menneskerettigheder og humanitær ret (HRHL LL.M.) det første hybridprogram af sin art, der tilbyder virtuelle kurser og kurser på stedet i Washington, D.C. Det er også det første ABA-anerkendte LL.M.-program i USA, der er tilgængeligt på spansk. HRHL LL.M.-uddannelsen imødekommer utvetydigt behovet for specialiseret uddannelse i international menneskerettighedslovgivning. Studerende integrerer praktisk viden fra topeksperter inden for menneskerettigheder, mens de nærer deres professionelle karrierer, hvilket gør HRHL LL.M. til en af de førende institutioner i USA og i hele verden. LL.M.-uddannelsen samler en prestigefyldt gruppe af AUWCL og internationale fakulteter, herunder mere end 40 verdensberømte eksperter. Disse eksperter bringer deres indgående erfaring med sig som formænd og dommere fra internationale og regionale domstole, tidligere formænd for den Interamerikanske Menneskerettighedskommission, FN's særlige rapportører, medlemmer af FN's menneskerettighedskomitéer og ledere af civilsamfundsorganisationer.

I dag tilbyder HRHL LL.M. tre forskellige måder at gennemføre programmet på: på stedet, hybrid og online. Vores mål er at møde eleverne der, hvor de befinder sig, hvilket giver mulighed for både fleksibilitet og kvalitetsuddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål