Keystone logo
American University

American University

American University

Introduktion

American University udnytter kraften og formålet med stipendier, læring og fællesskab til at påvirke vores verden i forandring. AU's fakultet, studerende, medarbejdere og alumner er forandringsaktører inden for alt fra bæredygtighed til social retfærdighed og videnskab.

American University blev grundlagt i 1893 og er en fornem privat institution i landets hovedstad Washington, DC. AU tilbyder mere end 135 masteruddannelser fra syv skoler med et stærkt tværfagligt fokus, politikdrevne akademiske programmer og indflydelsesrige studenteraktivister og alumner.

Et universitet, der er lille nok til, at du kan føle dig set, og stort nok til at tiltrække historiske personligheder til campus for at engagere vores samfund i vigtige spørgsmål. American University er kendt for at forberede generationer af forskere, som bliver nationale og internationale offentlige ledere og forandringsagenter i hele vores globale samfund.

Mission

At fremme viden, fremme intellektuel nysgerrighed, opbygge et fællesskab og give mulighed for at leve et målrettet liv, tjene og lede.

Vision

American University er et førende forskningsuniversitet med fokus på studerende, hvor passionerede elever, dristige ledere, engagerede forskere, innovatorer og aktive borgere frigør kraften i samarbejde om opdagelse. Vi samarbejder med vigtige organisationer i Washington, DC, regionen og rundt om i verden for at forbedre den menneskelige tilstand, lære af en bred vifte af erfaringer og praktikophold, skabe meningsfulde forandringer og tage fat på samfundets nuværende og nye udfordringer.

Campus funktioner

Impaktens epicenter

Beliggende i et boligområde i Washington, DC, giver vores 90 hektar store campus dig fordelene ved et traditionelt universitetsmiljø kombineret med uovertruffen adgang til energien, kulturen og mulighederne i vores lands hovedstad.

Vi er et intimt fællesskab i en urban by, hvor de fantastiske seværdigheder i vores by aldrig er langt fra udsigten. Slap af med dine venner på vores smukke grund (et udpeget arboret) et øjeblik; tage en improviseret tur til National Mall den næste.

Uanset om du lærer i vores århundrede gamle strukturer og topmoderne faciliteter, oplever kunsten i vores museer og teatre eller begiver dig ud i byen, tilbyder American University uendelige muligheder.

  Indlæggelser

  Internationale studerende

  Engelsk sprogfærdighed

  Ranglister

  • #72 Bedste nationale universitet - US News & World Report 2022-2023
  • #5 College City får høje karakterer - Princeton Review Bedste 385 Colleges 2020
  • #51 Bedste College Value (Privat) - Kiplinger 2018 Best College Value

  Placeringer

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Spørgsmål