Keystone logo
Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Introduktion

Abraham Lincoln University er en online institution giver nationalt akkrediteret Juris Doctor, Associate, bachelor, kandidat- og diplom / certifikat programmer.

ALU s online grad spor er praktisk og økonomisk overkommelig, ved hjælp af avanceret, let at lære, interaktiv teknologi. Tjen din uddannelse helt online i loven, strafferet, business, it, advokatfuldmægtig undersøgelser, og mere.

Tjen din online Law Degree

ALU er en af ​​de øverste Californiens lovskoler leverer en fuldt online Juris Doctor grad - vi er et stolt pioner i juridiske uddannelse afstand. ALU er registreret med Det Bar eksaminatorer i staten Bar of California i ikke godkendte fjernundervisning skole kategori.

ALU Online University: Care, Connect, Opret ALU mission er at skabe muligheder for livslang læring for studerende, der kan være underbetjente af de traditionelle uddannelsesinstitutioner.

Målet med hver ALU fakultet & medarbejder er at levere engagerende, relevant instruktion og ægte, personlig støtte til de studerende. Instruktører omsorg om elevernes unikke omstændigheder. ALU forbinder med studerende ved at tilbyde en følelse af tilhørsforhold og fejre studerende succes og bidrag til samfund, vi betjener. Vi er stolte af vores frafald og vores alumni relationer.

Abraham Lincoln University inspirerer og opmuntrer vores studerende at erobre udfordringer og nå deres fulde potentiale ved at nå deres mål i en akademisk fællesskab af livslang læring. Ved at gøre det, vi forbedre og bidrage til vores samfund og skabe den fremtid, vi søger.

Placeringer

  • Los Angeles

    Abraham Lincoln University, 3530 Wilshire Blvd, Ste 1430, CA 90010, Los Angeles

    Spørgsmål