Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Jura Programmer i Immigrationsret 2023

5 Jura Programmer i Immigrationsret 2023

Oversigt

Hvad er immigrationsret?
Immigrationsret er et retsområde, der regulerer immigrationsprocessen, herunder indrejse og udvisning af udenlandske statsborgere fra et land. Den dækker også indvandreres rettigheder og forpligtelser samt rettigheder og forpligtelser for de lande, som de migrerer til.

Hvilke job kan jeg få inden for immigrationsret?
Immigrationsret er et område i vækst, og der er mange muligheder for advokater med speciale i det. Nogle af de job, der er tilgængelige inden for dette område, er immigrationsadvokat, asyladvokat, immigrationsdommer, immigrationsagent eller -betjent, grænsepatruljemedarbejder, told- og grænsebeskyttelsesagent og udvisningsbetjent.

Hvorfor er det vigtigt at studere immigrationsret?
Indvandringslovgivningen er et vigtigt retsområde, fordi den regulerer et af de mest grundlæggende aspekter af menneskers liv: bevægelighed. Det er også et område i vækst, da antallet af indvandrere på verdensplan fortsætter med at stige.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i immigrationsret?
Du vil studere forskellige emner i forbindelse med immigrationslovgivning, herunder den aktuelle situation inden for immigrationslovgivning, de forskellige typer visa, der er tilgængelige for immigranter, processen for ansøgning om visum og immigranters rettigheder i forskellige lande.

Læs mere

Filtre

  • Jura
  • National ret
  • Immigrationsret
Studieområde
  • Jura (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat