Keystone logo

Filtre

  • Jura
  • National ret
Studieområde
  • Jura (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Jura Programmer i Engelsk ret 2024

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Jura Programmer i Engelsk ret

Hvad er engelsk ret?
Engelsk ret er et retssystem, der er baseret på common law i modsætning til civilret. Det er det retssystem, der anvendes i England og Wales. Engelsk ret kaldes også British Common Law, da det er Det Forenede Kongeriges common law.

Udviklingen af engelsk ret blev stærkt påvirket af den normanniske erobring i 1066. Efter erobringen bragte normannerne deres eget retssystem til England, som var baseret på feudalretten. Med tiden begyndte den engelske lovgivning imidlertid at udvikle sine egne unikke træk. Et af de vigtigste af disse var begrebet stare decisis, som betyder, at afgørelser truffet af dommere er bindende for efterfølgende dommere.

Hvilke karrieremuligheder er der inden for engelsk ret?
Engelsk ret er et komplekst system, og der er en række forskellige job, der er involveret i forvaltningen af det. Nogle af de mest almindelige job inden for engelsk ret omfatter advokater, advokater, barristers, dommere og retssekretærer.

Hvorfor er det vigtigt at studere engelsk ret?
Engelsk ret er et af de mest indflydelsesrige retssystemer i verden. Den har udviklet sig gennem mange århundreder og anvendes nu i en række forskellige lande, især i de lande, der engang var koloniseret af det britiske imperium. Hvis du studerer engelsk jura kan du få en dyb forståelse af dette komplekse system og kan forberede dig på en karriere inden for den juridiske profession.

Hvilke uddannelser er tilgængelige inden for engelsk jura?
Der er en række forskellige uddannelser, som du kan studere for at blive advokat eller barrister i engelsk jura. Den mest almindelige grad er en Bachelor of Laws (LLB), men der er også en række specialiserede grader, som du kan tage, f.eks. Bar Professional Training Course (BPTC) eller Legal Practice Course (LPC). Nogle universiteter tilbyder også BA/BSc-grader i engelsk jura, der er mere rettet mod akademiske studier og kan kombineres med andre fag.

Hvad vil jeg studere under min engelsk jura-eksamen?
En typisk engelsk jura-eksamen vil dække en række forskellige emner, herunder kontraktret, erstatningsret, ejendomsret og strafferet. Du vil også lære om den engelske lovgivnings historie og udvikling samt om retssystemets struktur i England og Wales.